Günlük 200.000 hit ile adsense 1500 lira kazanıyorsanız yerleşimlere göz atın hocam. Legal siteler için en sağlam gelir kaynağı adsensedir. Diğerlerinin verdikleri ücret çok komik. Site adresini pm atma şansınız var mı?

Ekleme

Hocam siteyi inceledim bakın. Yandaki adsense reklamı yukarıda kalıyor. Yani aşağı doğru inince sayfayla birlikte hareket etmesi lazım. Zaten haber okuma kısmına inince yukarıda kalıyor reklam görünmüyor bile. Böyle olunca da tıklanma şansı neredeyse yok. Sidebardaki reklam düzgün duruyor ama sidebar reklam tıklama oranları yüksek olmuyor zaten. Yazı içerisinde de yanlış tıklamaya sebep olmayacak şekilde boşluklar bırakarak yazı ortasına reklam koyabilirsiniz. Yazı ortası reklamlarda iyi tıklama oranları oluyor. Yazı üzerindeki bağlantı birimi en son fark ettiğim reklam zaten. Neredeyse ilgi çekmiyor. Onu yorumların üstüne de alabilirsiniz, gördüğüm kadarıyla oldukça çok yorum geliyor siteye.

Dediğim gibi hocam adsense en kafa ağrısız kazandıran sistemdir. Ben adsense yerleşimi konusunda çok uzman değilim ama bir kullanıcı olarak yorum yaptım diyelim. Daha tecrübeli arkadaşlardan yerleşim konusunda bilgi alabilirsiniz.