lostyazilim
tr.link

Yeni Logo, Yeni Tasarım

8 Mesajlar 1.168 Okunma
lstbozum
tr.link

theRabbit theRabbit WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar merhaba, dokuzuncu ayını dolduran kısa film siteme yeni bir tema yükleyip üzerinde bir takım değişiklikler yaptım, logoyu değiştirdim ve bir kaç eklenti ekleyip çıkardım.

Görsel anlamda pek çok değişikliği tamamladım fakat eksikler kalmadı değil.

Sizin gibi tecrübeli arkadaşlar siteye göz atıp genel olarak ne düşündüklerini, beğendikleri beğenmedikleri noktaları bana söyleyebilirse çok faydalı olur. Şimdiden teşekkür ederim.

kisafilmizle.net

www.kisafilmizle.net
wmaraci
reklam

Genc Genc Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1606
  • Beğeniler 760 / 441
  • Ticaret 49, (%98)
güzel olmuş ama logonun sağ tarafı çok boş gözüküyor direk gözüme çarptı orayada bir el atabilirseniz çok güzel olur :) iyi çalışmalar

Malcolm X Malcolm X Elimden Geliyor Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)
hocam hueman teması güzel bir temadır, sağ ve sol sidebarın renklerini değiştirebilirsin, herkeste bu tema olduğundan biraz olsun farkın olur.
Ayrıca arka plana görsel de ekleyebiliyorsun bildiğim kadarıyla, siteyi kastırmayacak birşey ekleyebilirsin.
Sayfaların alt kısmında bulunan "you may also like" ksmını Türkçeleştirebilirsin.
Ve son olarak yazılarda "etiket" göremedim. Bunu da değerlendirebilirsin.

Elimden Geliyor

• Üyelik 12.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

Genç adlı üyeden alıntı

güzel olmuş ama logonun sağ tarafı çok boş gözüküyor direk gözüme çarptı orayada bir el atabilirseniz çok güzel olur :) iyi çalışmalar

İlk aşamada sade bir tema seçmeye çalıştım, dediğiniz gibi boş görünüyor biraz. İlerleyen sürede belki bir slogan yerleştirebilirim o kısıma. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Ek Olarak:

Malcolm X adlı üyeden alıntı

hocam hueman teması güzel bir temadır, sağ ve sol sidebarın renklerini değiştirebilirsin, herkeste bu tema olduğundan biraz olsun farkın olur.
Ayrıca arka plana görsel de ekleyebiliyorsun bildiğim kadarıyla, siteyi kastırmayacak birşey ekleyebilirsin.
Sayfaların alt kısmında bulunan "you may also like" ksmını Türkçeleştirebilirsin.
Ve son olarak yazılarda "etiket" göremedim. Bunu da değerlendirebilirsin.

Etkilenmedim desem yalan olur, bu kadar kısa sürede eksiklikleri çok iyi yakalamışsınız. Ben çok farklı siteleri genelde dolaşmadığım için çok kullanıldığından da haberim yoktu açıkcası, sidebar renklerini değiştirmeyi kesinlikle düşüneceğim.

You may also like kısmı benim de yapılacaklar listemde, ama daha önce halletmeye çalıştığım bir kaç farklı sorun var. En önemlisi olarak gördüğüm Türkçe karakter problemi. Bir kaç gündür araştırıyorum fakat istediğim gibi bir çözüm henüz bulabilmiş değilim.

Etiket konusunda ise yine haklısınız. Bir önceki temada etiket kullanmamayı tercih etmiştim fakat bu temada tüm kısa filmlere etiketlerndirme yapacağım. Kategorilerin aynısı şeklinde mi yoksa "komik, savaş, dram vs.." tarzında mı etiketlemem lazım karar veremedim henüz.

Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
Genc Malcolm X

kişi bu mesajı beğendi.

www.kisafilmizle.net
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)
Ayrıca birşey daha önereyim, menü yeri seçimi için "header" değil de "topbar" seçerseniz, aşağılara doğru inildiği zaman menü üst tarafta sabitlenir, ziyaretçi için gezinti kolaylığı sağlamış olursunuz.
Ek olarak wordpress türkçeleştirme için buyrunuz
kolay bir şekilde görsel anlatım sunmuşlar

Hocam yeni gördüm: soldaki sosyal medya eklentisindeki facebook linkine tıklar mısınız? sanırım düzenlemeniz gerekiyor

Elimden Geliyor

• Üyelik 12.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

Ayrıca birşey daha önereyim, menü yeri seçimi için "header" değil de "topbar" seçerseniz, aşağılara doğru inildiği zaman menü üst tarafta sabitlenir, ziyaretçi için gezinti kolaylığı sağlamış olursunuz.
Ek olarak wordpress türkçeleştirme için buyrunuz
kolay bir şekilde görsel anlatım sunmuşlar

Hocam yeni gördüm: soldaki sosyal medya eklentisindeki facebook linkine tıklar mısınız? sanırım düzenlemeniz gerekiyor

Tekrar merhaba,

Menü için tavsiyenize uydum topbar şeklinde daha güzel oldu, Facebook linkinde bir hata olmus onu da düzelttim.

Türkçeleştirme konusunda linkteki yöntemi uyguladım fakat bir değişiklik olmadı, türkçe karakterlerden bazıları (ğ,ş,ı) site içinde kullanıldığında kötü bir görüntü bırakıyor. Anladığım kadarı problem sitede kullanılan fontun içinde bu Tükçe karakterlerin bulunmamasından kaynaklanıyor.

İlginiz için tekrar çok teşekkürler.

www.kisafilmizle.net

• Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)

theRabbit adlı üyeden alıntı

Tekrar merhaba,

Menü için tavsiyenize uydum topbar şeklinde daha güzel oldu, Facebook linkinde bir hata olmus onu da düzelttim.

Türkçeleştirme konusunda linkteki yöntemi uyguladım fakat bir değişiklik olmadı, türkçe karakterlerden bazıları (ğ,ş,ı) site içinde kullanıldığında kötü bir görüntü bırakıyor. Anladığım kadarı problem sitede kullanılan fontun içinde bu Tükçe karakterlerin bulunmamasından kaynaklanıyor.

İlginiz için tekrar çok teşekkürler.

tema ayarlarından "styling" kısmında font başlığında "titilium web latin ext google font" u denediniz mi?

Elimden Geliyor

• Üyelik 12.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 31 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

tema ayarlarından "styling" kısmında font başlığında "titilium web latin ext google font" u denediniz mi?

Evet hocam dediğiniz fontu seçmeyi denedim fakat onda da farklı bir hata oluşuyor.

Fotoğrafta görebileceğiniz gibi büyük harfle yazılmış E, D, F harflerindeki gibi göze batan bir problem var. Sebebini çözemedim.

www.kisafilmizle.net
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al