Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
SEO Diye SSL ninde suyunu çıkartmayında arkadaşlar Güvenlik için neysede SEO için Aşırı Saçma...Bu arada yazmayı unutmiyim çoğu firma kendi kuruyor bide türkiyede hepsi sabit ip ister sanki gerek varmış gibi fiyatları 8 ila 230 dolar arasında değişen bi Sertifika mevzusu var kafanıza göre alın Cpaneldende kolaylıkla kurarsınız diğer paneller ise dahada basit verilenleri atıyorsun bitti...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiçbirini,
burada RapidSSL 8 dolar.
PositiveSSL için koydukları fiyat o kadar komik ki. En düşük garantisi olan ve en ucuz sertifika PositiveSSL zaten. Ben 4 dolara alıyorum onu senelik.
vpsrehberi.com - VPS kampanyaları ve yardımcı makaleler.
getmyip.info - IP adresiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
SSL Sertifikası - RapidSSL
- SSL - RapidSSL sertifikası
Not: Kurulum talepleri sadece cPanel, Plesk ve Directadmin kontrol panelleri için geçerlidir. Sitenizin paylaşımsız bir ip adresinde çalışması gerekmektedir.
SSL Sertifikası - QuickSSL
QuickSSL sertifikası
Not: Kurulum talepleri sadece cPanel, Plesk ve Directadmin kontrol panelleri için geçerlidir. Sitenizin paylaşımsız bir ip adresinde çalışması gerekmektedir. SSL
Çalıştığım bütün firmalar bu uyarıyı vermekte. 4 firma ile çalışıyorum hepsi türkiyenin devlerinden..
Tabiki ben yanılıyorda olabilirim.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kaderebak adlı üyeden alıntı
SSL Sertifikası - RapidSSL
- SSL - RapidSSL sertifikası
Not: Kurulum talepleri sadece cPanel, Plesk ve Directadmin kontrol panelleri için geçerlidir. Sitenizin paylaşımsız bir ip adresinde çalışması gerekmektedir.
SSL Sertifikası - QuickSSL
QuickSSL sertifikası
Not: Kurulum talepleri sadece cPanel, Plesk ve Directadmin kontrol panelleri için geçerlidir. Sitenizin paylaşımsız bir ip adresinde çalışması gerekmektedir. SSL
Çalıştığım bütün firmalar bu uyarıyı vermekte. 4 firma ile çalışıyorum hepsi türkiyenin devlerinden..
Tabiki ben yanılıyorda olabilirim.
Verdiğim Wikipedia sayfasını okuyun, göreceksiniz. Türkiye'nin devlerinin insanları kazıklama isteği daha fazla oluyor emin olun. Ben Alastyr'ın bir sponsor hostinginde aylarca paylaşımlı IP'de SSL kullandım hiç bir sorun yaşamadan, şu anda da bir sunucumda aynı IP üzerinde 4-5 site aynı anda SSL'li olarak yayınlanıyorlar.
vpsrehberi.com - VPS kampanyaları ve yardımcı makaleler.
getmyip.info - IP adresiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ssl sertifikam var yükleme işlemleri vs. herşeyi yaptımda sadece adres çubuğundan https:// yazıp siteye girince ssl aktif görünüyor diğer türlü girince ssl yokmuş gibi görünüyor her girildiğinde ssl aktif görünmesini nasıl sağlarım