Hiç düşünmeden İphone 5s almanızı tavsiye ediyorum.
Android ilk telefonum Samsung Galaxy Ace; İlk bir ay şahaneydi hız oyun açılması kasılmaması şahaneydi. İkinci ay'da Kasma ,Isınma, Donma problemleri başladı. Telefonu sıfırlıyorsun, sıfırlamana rağmen donmalar yine oluşuyor servise gönderdim birşeyler yaptılar geldi yine aynı sorunlar, en sonunda dayanamadım Gittim Samsung Galaxy S3 aldım. buda ilk başlarda gayet iyiydi Android güncellemeleri doğru düzgün gelmediği için sürekli hatalar ile sorunlar ile karşılaşıyorsun. Samsung güncellemeler çıkıyor ama Türkiye'deki firması sağolsun yeni sürüm çıktığında yeni sürümü 2 ay sonra gönderiyor telefonlara onu bekleyene kadar zaten yeni güncellemesi çıkıyor. Note 3 dahi kullandım onda kasma ısınma var. Sadece bir tanesinde denemedim 3 tane Note 3 telefonda aynı sorun oldu.
İphone 4s aldım güncelemeler sorunsuz bir şekilde geliyor, takılma, donma,ısınma hiç bir sorun yok. Gereksiz widgetler yok gereksiz uygulamalar yok telefona virüs bulaşacak korkusu yok. Android market'te herkes uygulama paylaşıyor birşey indirirken teredütte kalıyorsun acaba telefonuma virüs bulaşır mı diye. Ama İos'ta böyle bir dert yok adamlar kendileri paylaşıyorlar.
Sana şunu diyeyim İphone Al.