-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar elimdeki makaleler ne kadar kaliteli , Seo'ya uyumlu da olsa bir türlü ilk sıralarda çıkamıyorum. Çıksam bile bari 50 sıralarda olayım. Çok gerilerdeyim. Ne gibi yöntem yapıp o yazımı önlere çıkartabilirim. Para vermeden.
180'e yakın yazım var ve bunların sadece 1 tanesinden günde 2-5 hit alabiliyorum. Diğer yazıların bazılarında ilk 500 de yokum bazılarında 200 300 arasındayım. Yoast Seo kullanıyorum All in One Seo'ya mı geçmem lazım ?
Son olarak sitemi açalı 6 ay oldu. Dmoz'da var. Bir aralar her yazı için google'dan düzenli hit geliyordu bir anda kesildi 2 aydır filan hit filan yok.
Yardımlarınızı bekliyorum.
GClup
I Love You Photoshop
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Hocam konularınıza etkili olacak şekilde anahtar kelimeler ekleyin.
GClup
I Love You Photoshop
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Hocam Google'de ilk sıralara çıkmak için Google hitinizin yüksek olması lazım, bunun için Google reklamı verin. İnsanların ihtiyacı olan ama internet ortamında az veya nadir bulunan konulara el atın, onlar hakkında makaleler yazın.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Konularınızın özgün olması yetmez. Gündemi takip edip ona göre yazı yazmanız daha etkili olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Ben bir sitemde 6 ay kadar hep makale girdim, hiç geri dönüş almadım. Tam aklımdan o siteyi çıkardım, ilgilenmeyeceğim artık dedim. Bir kaç gün sonra güncelleme oldu bir çok kelimede ilk üçe girdim. Bu işler pek belli olmaz sonuçta herşey Googleye bağlı. Ama bu durumu hızlandırmak için bir kaç tanıtım yazısı alabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Vee
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çöp içerik üretiyorsunuz bahsedilmemiş konulardan bahsedin
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
4 aylık site ile hedeflediğim anahtar kelimede 2. sıradayım. Hedeflemediğim ama hedef anahtar kelimem kadar olmasa da %80'i kadar hit getirebilecek farklı bir anahtar kelimede ise 1. sıradayım. Rakip analizi yaptıkça neden hedeflemediğim anahtar kelimelerde beni ön sıraya çıkardı daha iyi anlayabiliyorum.
Öncelikle kullanıcıların için responsive ve hızlı bir site sunmalısın. Sosyal ağlarda aktif olmalı ve kullanıcılarınla 1-1 iletişim kurmalısın. Kısacası sayfalarında geçirilen toplam süre/özgünlük/anahtar kelime çeşitliliği/görsellik/içerik çeşitliliği (resim/video/anket/test v.s) bakımından aynı konularda sayfalara sahip rakip sitelerden daha üstün içerikler oluşturabilirsen google seni ilk sıraya taşır. Keşke kısacık bir cevabı olsa. :) Her konuda sayfalar dolusu seo tekniği yazılabilir.
Ne zaman hit yakalayacağın belli olmaz. Bir konuda gelişme olduğu zaman google ilk olarak en doyurucu bilgiyi senin sitende bulur ve kullanıcıların ortalama sayfada kalma süreleri de göz önünde bulundurulunca rakiplere göre avantajlı konuma gelmiş olursun. Hit aldığın sayfanın sosyal ağ dağılımı da önemlidir. İnsanlar seni konuşuyor mu? Geri dönüş yüzden iyi mi? Tüm bunları sürekli analiz ederek siteni geliştirmelisin diye düşünüyorum.