Ben şimdiye kadar hiçbir forum sitesinde çözemediğim soruyu sormadım. Arkadaşıma faceden mesaj atıyorum hallediyor.

Ödev danışma derseniz ödevimin konusu neyse, sadece o konuyla ilgili olan bir siteye soruyorum. Ki zaten sorduğum ödevler de ya birdir ya da ikidir. Ondan sonra da bir daha girmedim o sitelere. Zaten google denen mübarek site aracılığıyla ödev fikri sunan binlerce siteye ulaşabiliyorsun.

Editör demişsiniz. Editör sistemi mantıksız geldi bana çünkü editör dediğiniz adam profesör ya da o konuda uzman birisi olmayacaktır muhtemelen. (Eğer ki profesör oalcaksa bu maddeyi okumayabilirsiniz.) Editör dediğimiz vatandaş da soruyu google denen mübarek araçta arayıp cevaplayacak. E peki google araması yapması için adam tutulur mu? Ya da google araması yapmaktan aciz bir öğrenci sizin sitenize ulaşıp soru sorar mı?

Velhasıl sorunuza gelirsek; yukarıda bahsettiğim sebeplerden, ben böyle bir siteyi açmazdım. Tutacağını düşünmüyorum. Ki tutması için sebep de göremiyorum.

Size 1 ay kadar üzerinde düşündüğüm ama üzülerek vazgeçmek zorunda kaldığım siteyi açmanızı tavsiye ediyorum.

Size Ekol hoca, torpil.com gibi bir eğitim sitesi açmanızı öneririm. Bir ara ciddi ciddi düşündüm, araştırdım, script konusunda bir sürü kişiyle görüştüm, bu sitelerin eksiklerini tespit ettim. Bunlardan farklı ben ne yapabilirim diye yazdım çizdim vs. Sosyal medya stratejisi oluşturmaya çalıştım. Gelir modeli oluşturmaya çalıştım. Ziyaretçi çekme planları kurdum vs.... Ciddiydim yani bayağı. Fakat siteyi iyi yerlere getirebilmek için benim için ciddi meblalarda para ve çok uzun zaman harcamam gerektiğini anladım ve üzülerek bu sevdadan vazgeçmek zorunda kaldım.

Size önerim bu yönde olacaktır. Pm atarsanız düşüncelerimi seve seve sizinle paylaşırım.