-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaslar adsense`e basvurayim dedim sorunla karsilastim. Basvurunuzu incelerken ...@gmail adresiyle iliskili onayli bir adsense hesabi daha oldugunu farkettik. Politikalarimizda birden cok hesaba adsense veremedigimizden hesabinizi onaylamiyoruz gibisinden bir uyari var. Bu sorunu nasil cozebiliriz. Daha once baska bir email adresiyle adsensee basvurmustum hatirliyorum. Gerekirse o email adresinin sifresi de elimde. Yardimlarinizi bekliyorum.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bir hesabın daha var, 2 e-mailde aynı pc'de kullanmışssın. Aynı çerezlerlede. Google dur bakalım demiş, biz 1 adama 1 hesap veririz 2.ciyi geri aldık demiş. Demişki öteki mailine gir ve o adsenseyi kullan. Şifreni unuttuysan google'a bildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben sorunu cozdum arkadaslar. Size bahsettigi email adresine girin ama internet gecmisini silin ve ayni anda cihazinizda veya pcnizde iki oturumun acik olmadigina dikkat edin. Sadece uyarida bahsedilen email acik olsun. O zaman sorun ortadan kalkiyo.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Hocam normal site adsensesine youtube daha kolay fakat tam tersi karışık ona hiç bakmadım doğrusu :)
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Aslında tüm hesaplardan çıkıp sıfırdan adsense alma yerine girip- mevcut bir hesabımla adsense almak istiyorum seçeneği ile alabilirsin.