Alışveriş yapmak, insanların hayatlarının vazgeçilmez parçasıdır. Kimi zaman ihtiyaç karşılamak, kimi zaman stres atmak, kimi zaman ise sevilen bir kişiye hediye almak için yapılan alışverişler, günümüzde yerini e-alışverişe bırakmıştır. Artık pek çok kişi çarşı pazar gezip saatlerce AVM'lerde vakit geçirmek yerine iki tuşa basarak milyonlarca ürüne ulaşamayı tercih ediyor. Normal mağaza ya da AVM'ler gibi tasarlanmış pek çok e-mağazadan oluşan bu internet pazarı, ekonominin en canlı olduğu bölgelerin başında gelmektedir.

İnsanlarda internet pazarını cazip kılan en önemli nokta, bu pazarların her saatte açık olması ve istenilen ürünlere kısa sürede ulaşılmasıdır. Normal pazarlarda ya da alışveriş merkezlerinde saatlerce gezip aradığını bulamayan çoğu kişi aynı üründen yüzlercesini sanal ortam pazarında hem de uygun fiyata bulabilmektedir.

E-ticaretin hızla gelişmesi, insanların gün geçtikçe sanal pazarlara daha çok ilgi duyması, bu alanda açılan e-mağazaların sayısını arttırmıştır.Her gün yüzlercesi açılan bu e-mağazaların pek çoğu amatörce yapılandırıldığı ve e-ticaret ile ilgili gereken donanımlara sahip olmadığı için kısa sürede kapanmaktadır. İnternet üzerinden ticaret yapmak isteyenlere Paza***.com, destek vermektedir.
Profesyonel anlamda e-ticaret yapmak isteyenler, sanal pazarda belli bir yeri olan Paza***.com aracılığı ile kendi e-mağazalarını kurup ticarete başlayabilir. Bunun için kişilerin sadece kendilerine özel alan adlarını alıp bu alan adını temsil eden logolarını oluşturmaları yeterli olmaktadır. Geri kalan her şey Paza***.com aracılığı ile sağlanarak kişilere sadece ürünlerinin satışını yapmak kalmaktadır. Kişilerin kolaylıkla ürün satıp satışlardan kazanç elde edecekleri bu e-mağazalar için hiç bir şirket kurmaya gerek yoktur. Tasarım, yazılım ve hosting hizmetleri gibi altyapı işlemleri yapılarak hazır hale getirilen bu e-mağazalara ürün tedariği, ürün satışlarında ödeme yapmak için gerekli olan altyapı ve müşteri hizmetleri desteği de verilmektedir.

Ciddi anlamda e-ticaret yapmak isteyen ancak nereden başlayacağını bilemeyenler ya da kendi işlerinin patronu olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olan Paza***.com'un sunduğu bu fırsattan ayırt etmeksizin tüm üyeler yararlanabilmektedir. Artık siz de kendi işinizi kurup satışını gerçekleştirdiğiniz ürünlerden kar elde edebilir, bu sayede büyük kazançlara imza atabilirsiniz. E-ticaret işinde profesyonel olan Paza***.com bünyesinde siz de profesyoneller dünyasına ilk adımınızı atıp sanal pazarda gerçek kazançlar elde edebilirsiniz.

Kararınızı verip profesyonel e-ticaret sitenizi kurduğunuz ancak nasıl müşteri çekeceğinizi bilemiyorsanız, burada da destek verilmektedir. E-mağazanızın her türlü reklam, tanıtım, kampanya, kartvizit, katalog gibi kendini tanıtmasına yarayan metaryeller de sizin uğraşmanıza gerek kalmadan elinize ulaşacak.

Kısaca, size hiç bir internet bilginiz olmasa bile profesyonel e-ticaret yapma şansını tanıyoruz. Sizin ve e-mağazanız için gerekli olan her şeyi biz düşünelim, siz sadece ürün satışları ve elde edeceğiniz kazanca bakın.

Özelliklerini incelemek için buraya tıklayınız.

Sık Sorulanları incelemek için buraya tıklayınız.

Başvuru yapmak için buraya tıklayınız.