Adamların kaslar paintle uzatılmış gibi :( , kendilerine zulm ediyorlar ben bir fitness'a gideyim dedim çok hantal biriyimdir ilk gün abi yüklenme dedi 2-3 kilolularla ağır çalış ben dinlemedim gittim 5-10 sürekli çalıştım kollarımı 1 hafta kaldıramadım :)
Bir insan bile bile kendine bunu yapar mı yahu.
Engelli gibi duruyorlar. Sanki kas dedigimiz yerden ikinci bir kol çıkacakmış gibi.
İğrenç midem bulandı sabah sabah bu nasıl video :(
Bunlar olayı fazlamı ne abartmış şöyle bi kas olsa yeteer :D
Aynen, ideali güzel ve gerekli ancak o üsttekiler hem itici bir görüntü yaratıyor hemde sağlıksız.
Hepsinin sağ kol kasları daha mı büyük duruyor ne? :D
En iyisi amele kası. Erimez ve sağlıklıdır. Spor salonlarında ki kastan sonra yağ dönüsür ve daha çirkin bir vucut oluşturur.
En iyisi amele kası. Erimez ve sağlıklıdır. Spor salonlarında ki kastan sonra yağ dönüsür ve daha çirkin bir vucut oluşturur.
Bu insanlar hasta ruhlu kişiler
yazık günah vücuda eziyetten başka bişey değil.
Türk göbeği gibisi varmı ?
Bugün üzerine birde belgesel izledim. Normalde insanlar kas çalışırken kaslarını zorluyor ve kaslardaki lifler ufak ufak yırtılıyormuş. Liflerin arası boşluk kalıyormuş. Vücudumuzda o boşlukları ve yırtıkları tamir etmek için boş olan bölümlere yeni lifler ekliyormuş. Böylelikle kaslarımız büyüyormuş. Normal çalışma sistemi buymuş ve liflerin tamir edilmesi 48 saati buluyormuş.
Yalnız bu anabolik steroidler, kimyasal ilaçlar bu kas yenilenmesini, tamir edilmesini o kadar hızlandırıyormuşki 12-13 saatte kaslarımız tamir ediliyormuş. Böylelikle 8-10 senede yapılabilecek bir kas kütlesini 2 senede kimyasallarla yapabiliyorlarmış.
İnsan ağır egzersiz yaptığında Testesteron hormonu miktarı düşüyormuş, bu miktar düşünce katabolik bilmemne diye bir hormon salgılanıyor ve bu hormonda kas kütlelerini eritiyormuş. Anabolik steroidler aslında testesteron hormonunun kimyasal şekliymiş ve bunları alarak çalıştığımızda testesteron hiç düşmüyor dolayısıyla kas eritici hormonda salgılanmıyormuş. Ama testislerimizde olaya bakıp, ya yeterince hormon var benim üretmeme gerek yok diye üretimi durduruyormuş ve sonuç olarak kısırlık, damarlarda plaka oluşumu, karaciğerde ur oluşumuna sebep oluyormuş. Çünkü doğal hormonla yapay testesteronun şekli aynı ama işlevleri farklı olduğu için doğal hormonun yerini tutamıyor. Vs vs...
İşte belgeselin linki: