FRTKRKL adlı üyeden alıntı

Sosyal gazete projesi dizi izleme sitesine göre daha kolay. Dizi izleme sitesinde hem ilerde sorun yaşabilirsin hemde çok zahmetli bir iş. Eğer dizi sitesinin ilerde kapanma olasılığı göze alıyorsan ve iyi bir ekibin varsa çevirmen vb. dizi izleme sitesi daha çabuk popüler olur. Tek sorun ilerde kapanma olasılığı.

Açıkçası sosyal gazete biraz daha zor duruyor. Haber reklam çalışmaları yapacağız. Reklamları haberin içine yerleştireceğiz yani. Yazdığımız haberler kullanıcıyı direkt olarak müşteriye yönlendirecek, merak uyandıracak vesaire. Dolayısıyla bunları bile yazmak zahmetli bir iş. Haberleri tamamen özgünleştirmek filan zor iş ama yazmayı seviyoruz; çocuklar gibi heyecanlanıyoruz.

Dizi sitesi için çeviri ekibim yok ne yazık ki. İlk etapta çeviriye para verebilecek bütçem de yok. Bir site vardı unuttum şimdi hazır çevirilerin verildiği. Oradaki çevirileri videoya gömmek var aklımda ama bu diziler nasıl nereden indirilir, çeviri nasıl gömülür bilmiyorum.

Ek Olarak:

Mertem adlı üyeden alıntı

gazete kazandırır hemde çok yok.

Peki bana başlarken her konuda verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir?

BlackStone adlı üyeden alıntı

Biri legal, biri illegal. Ve soruyorsun hangisinden başlayayım? Tabi ki legal olandan!

"Anayasada yeri yok ama edebiyatı seviyoruz."

Şaka bir yana bu sosyal gazete hem Youtube'tan da iyi gelir sağlamama yardım edebilir ama hiti nasıl çekeceğim? Bütçe büyük bir engel.