-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Leyla ile Mecnun izleyenlerin seveceği bir blog.. Diğer dizilere de yer veren bir blog sitesi daha yeni açtım. Yorumlarınızı beklerim..Site imzada.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
dizi bittikten sonra blogunu açmak mantıksız değil mi biraz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam öncelikle ticari bir beklenti içinde değilseniz, sevdiğiniz için yapıyorsanız ne güzel. Leyla ile Mecnun dizisi her ne kadar bitmiş olsa da bana göre doğru içerik girildiği takdirde her zaman ziyaretçi toplar.
Ama sitenizin temasını değiştirmenizi öneririm. Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama benim gözlerim baya yoruldu. Göze hoş gelen bir tema değil.
www.hubeybi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
eticaret
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
siten hayırlı olsun, leyla ile mecnun bitmiş olsa da hala eski dizileri izleniyor, videoları trafik sağlıyor. ancak blog açıldığı gibi kalmış gördüğüm kadarıyla. basit bir logo ve işe yarar temalar araştır derim. diğer türlü sitenin devamlı takipçi çekmesi zor
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tamam araştırayım..önere bileceğin bir logo ve tema var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** L**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blog konusunda yeteri kadar bilgiye sahip olmamakla birlikte tema seçimine dikkat etmeni öneririm zira hoş durmuyor bana göre şuan blogun. Ayrıca bazı yazılarında konudan uzaklaştığını fark ettim. Domain ismin Şimbilli Erdal olduğuna göre bence Erdal Bakkal üzerinden gitmende fayda var. Sitene slogan olarak Erdal bakkalın kendine özgü "Çay Erdal bakkalda içilir." sözünden bir şeyler türetebilirsin.