arkadaşlar ben geçen gün ön ödemeli paypal kart almıştım. içine 25 lira yüklemiştim. Daha sonra kartı kullanıma açıp, facebook'a kart'ı tanıttım felan...

Her neyse ben test amaçlı 2 liralık bi' gönderinin reklamını verdim. Parayı karttan çekip daha sonra yine kart'a yükledi ve reklamı iptal etti.

Ben tekrar deniyim dedim. bu sefer 3 liralık reklam verdim. Reklamı onayladı ama parayı çekmedi. (2 gün oldu hala çekmedi)

Daha sonra 5 liralık bir reklam daha verdim. O da onaylandı ama parayı çekmedi... Hemen sonrasında 20 liralık bir reklam verdim o da onaylandı ama parayı çekmedi... Normalde çoktan kartta ki paranın bitmesi gerekiyordu.. Dün 160 liralık bir reklam vereyim dedim. Bakayım bunuda onaylayacaklar mı diye... o da onaylandı ve şuan reklam hala yayınlanıyor... Hayır yani kart, ön ödemeli bir kart.. ne kadar yüklesem o kadar harcayabilirim. Ama şuan 2 bin liralık reklam bile versem onaylanır yani... facebook saçmaladı. Bu daha sonradan ne tip sorunlar çıkarabilir? yada sorun çıkarar mı sizce ?