Değerli wmaracı üyeleri, aranızdan birkaç üyenin serzenişini duymuştum ve ben de bu serzenişte bulunanlardan birisiydim. "Herkes teknoloji, oyun ve dizi/film sitesi açıyor, başka sektör ve konulara yönelen yok mesela dini içerikli site yapan görmüyoruz diye"

Biz de içeriği tamamen özgün olan bir site açtık. "Buradan ulaşabilirsiniz" Yazıların özgünlüğü şu şekildedir: ilahiyat fakültesi mezunu kişilere ve cami hocalarına sorular verdik ve cevaplamasını istedik, kimisi bizzat kendisi kaynaklarıyla beraber gönderdi, kimisi de özgün makalelerini bizzat ilettiler. Kimisini de birkaç farklı kitaptan parça parça koyduk ve kaynak belirttik. "Not: siteye girdiğinizde göreceksiniz, ırk, cinsiyet, mezhep, cemaat ve tarikat ayrımı bulunmuyor. çünkü genel islam kaideleri hakkında herkesçe kabul görmüş kaynakları ve konuları yayınlıyoruz"

Şimdi bu konuyu neden "beyin fırtınası" bölümüne koyduğumu söylemek istiyorum. Daha önceki konu başlıklarını takip ettim ve çok güzel öneriler geldiğini gördüm. Ben de sizlerden bilgisi olanlar sitenin içeriği hakkında,tasarım konusunda bilgisi olanlar sitenin tasarımı üzerinde, bir başka bilgisi olanlar ise seo konusunda yardımcı olabilirler. Herkesin ilgi alanı ne ise o yönde yardım etmesini rica ediyorum.

Farklı bakış açıları her zaman yardımcı olacaktır.
"şuan ilk eksiklerimiz diğer dini sitelerden tanıtım yazısı almamak ve sosyal medya ayağını oluşturmamak."