-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Açalı 1-2 ay oldu fakat hit 30 u geçmiyor ne yapabilirim lütfen yardımcı olun :(
Daha önce hiti 250 yi bulan sitelerim oldu fakat ne yaptıysam bu siteme hit çekemedim.
günler günleri kovalar, şansımız varsa böyle yıllar geçer
bloggerim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Takipteyim. Artık site işi bitti yav. Ya site açacan 1-2 milyarı basıp reklam alıp, seo yaptırıp günde 200 lira kazanacan. Ya da bizler gibi günde 45 kuruşa şükredecen :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bloggerim adlı üyeden alıntı
Takipteyim. Artık site işi bitti yav. Ya site açacan 1-2 milyarı basıp reklam alıp, seo yaptırıp günde 200 lira kazanacan. Ya da bizler gibi günde 45 kuruşa şükredecen :D
45 kuruş yine iyi ben siteye adsense ekleyemiyorum bir kaç problem oldu (banka kaynaklı) ben de site bir an önce hitlensinde forumdan reklam alayım diye düşünüyorum :(
ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
dün 2 lira kazandım, bugün 0,3 :) :) sinir hastası olmak istiyorsanız adsenseyi seçin
Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Siteni elden çıkart. Forum ticaretine başla. Para biriktir sonra o parayla çok daha iyi yatırımlar yaparsın. Emeğine yazık kaç tane site açtım tek bir tanesi 3-5 kuruş kazandırdı. Artık bıraktım.
forumda ticaret olarak ne yapabilirim? Makale önermeyin bence o iş de bitti hem
çevremdekiler makale işine zaman ayırıp 3-5 lira kazanacağına programlamaya odaklan diyor(C# öğreniyorum da :) ) Domain satışı var aklımda fakat bilemiyorum siz de bir fikir verin bari :)