-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar bazılarınız sıkılmış olabilirsiniz ha bire konu açıp duruyorum maksat forum dolsun :p
Şimdi sipariş geldi ben temayı hazır alıcam fakat eklemeler ve düzenlemeleim de olacak elbet aynı zamanda php ile full dinamik yapıcam kurumsal bir site olacak ne kadar istemeliyim ? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkesin bir fiyatı vardır değil mi ? sen kendi fiyatını belirlemeden bir işe kalkışıyorsan demek ki senin ciddiyetliğin sıfır. Gelip'te burada foruma sormak yani seni komik duruma düşüren bir durum. Yeni başlayan kardeşlerimiz örnek alıp gelse dese ben şu işi yaptım kaç para alsam şunu yaptım ne kadar alayım diye sorsa olur mu olmaz :) ? Madem forumun dolmasını istiyorsunuz Satışını yaptığınız ürünün Canlı görüntüsü veya ekran görüntüsünü uygun bölümde paylaşın ki sizin yararınıza dokunsun hemde yararlı bir konu olsun değil mi ? :) benim yaptığım çalışmaların fiyatı 100 -150'dir. kimisi 10 lira ya yapar ama baştan sağma yapar kimisi 150 200'e yapar ciddi bir şekilde tüm emeğini vererek yapar birisi 50 ye sat gitsin dicek diğeri gelicek başka bir fiyat söyleyecek açık arttırma gibi bir şey olacak :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Oha hocam nette en az 400 tl diyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Üslubunuza dikkat edin lütfen, ayrıca bence 100 Tl uygun bir fiyattır ama piyasayı biraz daha araştırıp kendi fiyatınızı belirlemeniz daha iyi olacaktır...
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
emrtplglu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Hocam benim eskiden çalıştığım bir ofiste 7 kişilik bir ekip 56.000 TL'lik bir E-Ticaret scripti yazdı.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Herkesin fiyatı ayrı arkadaşların dediği gibi. Senin saatlik ücretin ne kadar mesela? Ona göre hesapla. Ben saati 35 liraya çalışırım. 1 günlük bir işse 350 TL tutar. 10 günlükse 3500 TL. Ama değerlidir yaptıklarım. Her platformda, her tarayıcı versiyonunda test ederim. Wordpress ise Theme Checker eklentisiyle test ederim. Sıfır hata olmasına dikkat ederim. Yaptığım işleri tüm ayrıntılarıyla güvenlik bakımından test ederim. İleride gönül rahatlığıyla ben bunu yaptım diyemeyeceğim hiçbir iş çıkarmam.
Ama sen sırf ticaret olsun. 100 liradan 20 tane satılsa, oh temizinden 2000 lira götürürüm diye düşünüyorsan olmaz. Satarsın ama aldığın parayıda haketmezsin.