-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. İlk domain ve hostingimi aldım. Acemice bir giriş yaptığımı düşünüp domainden vazgeçtim. Şimdi yeni bir proje var aklımda. Sorun şu sitenin içeriği müzikle alakalı olacak yöresel, uygun domainde buldum. Fakat açtım diyelim. Youtube'da bana ait olmayan videoları paylaştım. Sizce bu şekilde olursa site içeriği Adsense siteye reklam verir mi. Hadi Adsenseseden vazgeçtim başka reklam buldum. Peki paylaştığım içerikler bana yasal bir sorun oluştururmu. Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler. Hosçakalın...
Gandak
Web Master & Yazar
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master & Yazar
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yasal bir sorun oluşturmaz fakat sadece youtube videoları ile google sizi iplemez diyebilirim. Adsense hayal olur zaten diğer reklam şirketlerininde hali ortada
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cevabınız için teşekkürler hocam. Gerekli bilgiyi aldık. Bu tür siteleri inceledim, Adsense reklam vermiş. Bende boş yere domain almak istemedim. Mevcut domain ile youtube içerikli paylaşım yapım. Bakalım şansımı deneyeyim, reklam verirse yeni domain alır devam ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
grafik/matbaa/php
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
+16 olmadıkça adsenseden alırsn. ben başvuru bile yapmadım. sadece seo denemesi yapıyordum :D