Babamda Xperia Z1 var. Sağlamlık ve hız yönünden çok iyi. Zaten kamerasını eleştirmek imkansız. Diğer telefonların kamera lenslerini de Sony üretiyor diye biliyorum. (HTC'ninkini üretir mi bilmem.) Ses biraz kalitesiz ama Z2 ile çözmüşler. Z1 bu kadar güzelken Z2 tasarım olarak daha ince, işlemcisi daha iyiyken. Benim oyum Z2 yanından.
Her şey megapixel değil. HTC üreticileri bizim lensimiz çok iyi diyor. Yani o kadarda kalitesiz bir kamerası yok. Çok şık bir telefon. Ama fiyatı fazla. 2.400 TL. Daha üstün özellikli Xperia Z2 1.950 TL
Her şey megapixel değil. HTC üreticileri bizim lensimiz çok iyi diyor. Yani o kadarda kalitesiz bir kamerası yok. Çok şık bir telefon. Ama fiyatı fazla. 2.400 TL. Daha üstün özellikli Xperia Z2 1.950 TL
Ben HTC yi arkadaştan 2.el alacağım onun için fiyat konusunda 450 TL lik fark olmayacak. Evet kamerası güzel ve evet herşey megapixel değil bunun bilincindeyim fakat pixel yoğunluğu fazla olmadığı için resimlerde yakınlaştırma olduğu zaman netlik çok çabuk gidiyor. Birde benchmarklara baktım M8 daha iyi görünüyor.