-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Site şu şekilde olacak, mesela nicesenelere.com alan adını aldım diyelim. A kişisinin doğum günü ve B kişisi onun doğum gününü kutlamak için özel bişey yapmak istiyor. Siteye girecek hemen bilgileri doldurcak ve Akişisi.nicesenelere.com subdomain'i otomatik olarak oluşturulacak. Site içerisini istediği gibi düzenleyebilecek. İçerik olarak; arkadaşlarının A kişisine çektiği süpriz videolar, ses kayıtlarını, fotoğraflarını koyabilecekler, müzik ekleyebilecekler siteye girince istedikleri müzik çalacak. Ve A kişisine süpriz yapacaklar, A kişiside doğum gününden sonra büyük ihtimal urlyi paylaşacaktır 'çok güzel bir süpriz oldu' gibisinden ve o linki saklayacaktır hatıra olsun diye böylece site yayılacaktır :)
Sizce nasıl fikir ? Öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum..
Feyyaz
MescidiHaram.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Türkiyede ilk olacak sanırım özellikle facebookta imlemeyi iyi yapabilirsen harika bir proje çıkabilir .
HAKİKİ KARAKOVAN SÜZME BALIMIZ MEVCUDDUR. KONU LİNKİ İSTEYİNİZ.
ART
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Radyo Müdürü
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sağlam tanıtım gerektiren bir proje bence. Çok insan tarafından da kullanılacağını düşünüyorum.
http://link.tl/hIAv
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence tutmaz çünkü insanlar seninle aynı düşünceyi düşünmüyor, düşünenler ise web aleminde geçmişi olan insanlardır.
Daha önce bu konuda hiç bir bilgisi olmayan bir kişinin bu projeyi olumlu yönden kullanacağını düşünmüyorum, bunun yerine Facebook, Twitter gibisinden sosyal medyalar tarafından kullanıcıya özel profil sayfasına doğum günü mesajı yayınlıyorlar.
Eğer çok kararlıysan şansını deneyebilirsin, belki de tutar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tutma ihtimali var oda sağlam bir şekilde sosyal medyada tanıtımını yaptıktan sonra.Ayrıca her insan internetten o kadarda anlamayabiliyor.Bu sebeple sayfayı-siteyi oluştururken yardımcı bulutlar çıkmalı bence.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet eğer o şekildeyse o zaman kullanım kolaylığı üst seviyelerde olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.