ben elimi neye atsam ortalık onla doluyor :) geçen bende bir webmaster forumu kurdum o günden itibaren 5 tane daha açıldı bende bişey var galiba :)
Hayırlısı Herkesin Rızkı ayrıdır.
iyinet, ***, wmaraci hadi bide fuub bile varken büyük cesaret. başarılar
Tşk ederim yorumunuz için ama dikkatle okursanız bizimki biraz daha farklı bir proje Yorumunuz için tşk ederim...
Umarım tutar ancak çok uzun soluklu bir proje olmayacağını düşünüyorum.
Allah bizi utandırmasın yeter. Soluğumuz yettiği yere kadar
spina bifida adlı üyeden alıntı
Ödeme konusunda aracıya nasıl güvenilecek? Var mı bunun garantisi? Ha Ahmet'e güvendin ha Mehmet'e ne farkeder ki.Başarılar dilerim.
Hocam kimseyi zorla gel bize üye ol bizden ticaret yap demiyoruz büyük bir projemiz var onlarda webmasterlara yardımcı olmak için açtık Ahmet güvenme Şirkete güven gittigidiyordan bişi almıyormusunuz sahibinden get sistemli bişi almıyormusunuz.. Yorumunuz için tşk ederim.
Aynen Kardeşim :D
Üsteki msj sizin içinde geçerlidir.
giriş kısmı çok hoş olmuş üye oldum başarılar.
tşk ederiö
bende açmıştım zamanında çok dediler o kadar forum varken tutmaz diye gerçektende tutmadı ama başarılar dilerim farklı alanlarda siteler açılması daha iyi olur
Yorumunuz için tşk ederim
bir webmaster sitesi var youtube her yerlere reklam veriyor daha hiçbirşey olamadı ama başarılar yineden :)
Herkes için hayırlısı kim derdi *** vs tutacak diye bana sorsanız wmaracıda tutmaz ama bakın buradayız