Merhabalar,
Önceki yazımda http://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/11-adimda-kaliteli-gelirli-web-sitesine-sahip-olmak-168597.html konusu ile yeni webmasterlara faydalı bilgiler vermiştim. Şimdi yine faydalı olacağını düşündüğüm bir yazı ile sizlerleyim. Bu yazıda şu an güncel olarak çalışan ve güvenilir olan reklam firmalarından bahsedeceğim. Bu reklam firmalarını sitesi AdSense politikalarına uyumlu olmayanlara tavsiye ederim. Refli linklerden üye olmanızı temenni ederim.
1 - CPMFun ( Refli | Refsiz )
AdSense alamayan bir çok kişinin ilk olarak tercih ettiği reklam firmasıdır. Bunun en büyük sebebi sadece tıklamaya değil gösterime de para vermesidir. Bu sistemde önemli olan tıklanması değil gösterim sayısıdır. Banner ve Pop-up reklam çeşitleri mevcuttur. Ödeme limiti 100 dolardır. NET30 sistemiyle çalışır ve ödeme sadece PayPal ile yapılır. 1000 gösterime genelde 0.40 - 1 dolar gibi bir ücret veriliyor. Üstelik tekile değil çoğula. Sayımları gerçekten çok iyi. Çıkan reklamlar genellikle oyun reklamları. Siteniz kayıt olduktan sonra 1-2 gün sonra onaylanır. Ben şu ana kadar onaylanmayan görmedim. Onay geldikten sonra kodları sitelerinize ekleyerek kazanmaya başlayabilirsiniz. Çoğul hiti fazla olan siteler için tavsiye edilir.
2 - PopAds ( Refli | Refsiz ) ve PopMyAds ( Refli | Refsiz )
Bu iki firma şu an piyasada bulunan en güvenilir iki pop-up firmalarıdır denilebilir. Müstehcen içerikli reklamlara şu ana kadar rastlamadım. Bu ikisinin en çok sevilen özelliği ise bu iki sitenin pop-up kodlarını aynı anda bir siteye ekleyebilmeniz. Yani iki pop-upu birlikte ekleyerek daha çok kazanıyorsunuz. Her biri 1000 gösterime 0.50 dolar veriyor Türkiye için. İkisini birlikte kullanarak 1000 gösterime 1 dolar kazanç elde etmeniz mümkün. Bu firmalar PayPal ve PayZa ile ödeme yapıyorlar. Minimum ödeme limitleri 5 dolar. Siteleriniz kayıt olduktan 1-2 gün sonra onaylanır.
3 - Bc.Vc ( Refli | Refsiz )
Şu an piyasada bir sürü link kıslatma sitesi var. Bunların bir çoğu zaten çöp denebilecek siteler. Oran ve kalite olarak bakıldığında belli başlı bir kaç site var. Bunlardan biri de bc.vc servisi. Sayımları sorunsuz. Türkiye'de 1000 gösterime 2.5 dolar veriyor. Sık sık event yapıp oranlar 3 - 6 dolar arasına çıkartılıyor. Minimum ödeme 10 dolar. Ödemeyi hem PayPal ile hem de banka hesabınıza alabiliyorsunuz.
Benim şu an 1-1.5 k çoğul hitli bir sitem var. Bu sistemlerin hepsini kullanarak günlük en az 2 dolar yani 4,30 TL kazanıyorum. Bunların hepsini birlikte kullanarak gayet iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Sorularınızı konu altından ya da PM ile sorabilirsiniz.
Refli linklere tıklamanız dileklerimle...
Kaynak: Güncel Güvenilir Reklam Firmaları