lostyazilim
tr.link

Neler Yazmalıyız -Genel Tartışma-

9 Mesajlar 822 Okunma
lstbozum
tr.link

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
Ne tür konular ilgi çekiyor?

Sitenize google'dan hangi konularınıza ziyaretçi geliyor?

Merak ediyorum, paylaşırsanız sevinirim.

wmaraci
reklam

lMarjinal lMarjinal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 336
  • Beğeniler 57 / 51
  • Ticaret 5, (%100)
Açıkçası henüz bende çözemedim takipteyim :)

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
Abi saat 01.00 gibi online olabiliyorsanız sizin için çok güzel bir önerim var. Google trends takip edin. Gece 01.00 da bakıyorum 5 bin arama falan 23.00 da bakıyorum 200 bin aranma falan oluyor. Gece 02.00 de o trends içeriği girerseniz çok güzel hit sağlarsınız.

• Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

Kerim Yaman adlı üyeden alıntı

Abi saat 01.00 gibi online olabiliyorsanız sizin için çok güzel bir önerim var. Google trends takip edin. Gece 01.00 da bakıyorum 5 bin arama falan 23.00 da bakıyorum 200 bin aranma falan oluyor. Gece 02.00 de o trends içeriği girerseniz çok güzel hit sağlarsınız.

dediğin iyi güzel de içerik direk ilk sıralamaya düşmez en azından benim sitem için öyle daha yeni olduğudan dolayı. google trend kelime odaklı olduğundan dolayı bir şey anlamıyorum genelde magazin içerikli hepsi benim demek istediiğim konu daha çok şuna benzer; "Belim ağrıyor nasıl geçer" gibisinden veya "şu nasıl yapılır" yani demek istediğim bu tür cümleler sürekli aranma hacmi olabilecek cümleler. mesala Justin Bieber ve Ajdar niteliğinde. Justin Bieber her gün aranırken Ajdar sadece ayda bir(sadece misal verdim.)

wmaraci
wmaraci

BKD BKD WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 548
  • Beğeniler 30 / 130
  • Ticaret 11, (%100)
İnsanların ne istediğini bulun.

• Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

BKD adlı üyeden alıntı

İnsanların ne istediğini bulun.

bende onu araştırıyorum bu konuyu açarak

WordExcel WordExcel Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 9 / 11
  • Ticaret 2, (%50)
Takip bugün benzer konu bende açtım sitem için kategori arıyordum teknoloji, webmaster gibi ama iyi bir öneri gelmedi konuya umarım bu konudan bir şey çıkar

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)
Michael Sikkofield lakaplı bir adam var, bloguna girdiğiniz zaman çıkamıyorsunuz ve yüzlerce içeriğide yok üstelik. Sadece kalemi sağlam ve güzel yazıyor. İçeriklerini uzun tutuyor o ayrı mesele. Bir yazısını okurken koca bir kolayı bitiriyorsunuz. Hal böyle olunca girenler reklama 1 kere tıklamadan çıkmıyorlar. Hem destek olsun diye hemde saatlerce vakit geçirince farkında olmadan tıklıyorlar.

Neler yazmalısınız bilemem ama nasıl yazmalısınız konusuna gelince, Michael Sikkofield gibi yazmalısınız.

Buyrun: Tıkla

Girdiğimde saatlerce çıkamıyorum bazen, okumaktan yoruluyorum ama yazılarını bitirmeden edemiyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

İyi forumlar...

• Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

KDOGAN adlı üyeden alıntı

Michael Sikkofield lakaplı bir adam var, bloguna girdiğiniz zaman çıkamıyorsunuz ve yüzlerce içeriğide yok üstelik. Sadece kalemi sağlam ve güzel yazıyor. İçeriklerini uzun tutuyor o ayrı mesele. Bir yazısını okurken koca bir kolayı bitiriyorsunuz. Hal böyle olunca girenler reklama 1 kere tıklamadan çıkmıyorlar. Hem destek olsun diye hemde saatlerce vakit geçirince farkında olmadan tıklıyorlar.

Neler yazmalısınız bilemem ama nasıl yazmalısınız konusuna gelince, Michael Sikkofield gibi yazmalısınız.

Buyrun: Tıkla

Girdiğimde saatlerce çıkamıyorum bazen, okumaktan yoruluyorum ama yazılarını bitirmeden edemiyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

İyi forumlar...

onun ki kişisel olduğu için daha farklı bir bakış açısı ile yazılıyor ve haber niteliği taşımıyor. biz daha doğrusu ben haber niteliği taşıyan yazılar yazıyorum ve bilgilendirici. amacım güzel yazılar yazıp takipçi kazanmak değil eğer öyle olsaydı konu aramazdım zaten. yinede yorum ve değerlendirmen için teşekkürler.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al