Michael Sikkofield lakaplı bir adam var, bloguna girdiğiniz zaman çıkamıyorsunuz ve yüzlerce içeriğide yok üstelik. Sadece kalemi sağlam ve güzel yazıyor. İçeriklerini uzun tutuyor o ayrı mesele. Bir yazısını okurken koca bir kolayı bitiriyorsunuz. Hal böyle olunca girenler reklama 1 kere tıklamadan çıkmıyorlar. Hem destek olsun diye hemde saatlerce vakit geçirince farkında olmadan tıklıyorlar.
Neler yazmalısınız bilemem ama nasıl yazmalısınız konusuna gelince, Michael Sikkofield gibi yazmalısınız.
Buyrun: Tıkla
Girdiğimde saatlerce çıkamıyorum bazen, okumaktan yoruluyorum ama yazılarını bitirmeden edemiyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
İyi forumlar...
Neler yazmalısınız bilemem ama nasıl yazmalısınız konusuna gelince, Michael Sikkofield gibi yazmalısınız.
Buyrun: Tıkla
Girdiğimde saatlerce çıkamıyorum bazen, okumaktan yoruluyorum ama yazılarını bitirmeden edemiyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
İyi forumlar...
onun ki kişisel olduğu için daha farklı bir bakış açısı ile yazılıyor ve haber niteliği taşımıyor. biz daha doğrusu ben haber niteliği taşıyan yazılar yazıyorum ve bilgilendirici. amacım güzel yazılar yazıp takipçi kazanmak değil eğer öyle olsaydı konu aramazdım zaten. yinede yorum ve değerlendirmen için teşekkürler.