-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhabalar, Siteyi "Server Time" kısmından Europe/Istanbul olarak ayarladım ama gene de site 3 saat geri.
Yazıyı $_SERVER['REQUEST_TIME'] ile çekip kaydediyorum.
SSH'a "date" yazıp yazıp baktığımda site normal olması gereken saatte ama paylaşım olduğunda 3 saat geriden geliyor.
Daha önceden bu tarz bir sorunla karşılaşmış arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse çok mutlu olurum, Sağolun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Wordpress ise genel ayarlarda tarih ve zaman biçimine bakın doğrumu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sayın Abiyev öncelikle çok teşekkür ederim. Ama yok hayır wordpress değil. "date" ile bakıyorum gerçek saati veriyor, üye yazı yazdığı zaman 3 saat geriden kaydediyor, anlayamadım. Kodlamada bir sorun varmı diye baktım, orada da bir şey yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hemen baktım şimdi sadece;
echo $_SERVER['REQUEST_TIME']
?>
ile tam 3 saat sonrasını verdi. Zaten kodlamaya bakmıştım bir sorun yoktu. O cache e aldı o zaman muhtemelen dediğiniz gibi. Onu nasıl düzeltebilirim acaba. Yapabilir miyim ben
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sozumoki.com site adresi, mesela rastgele soru çek özelliği var sorular sayfasında, soruyu çektiği zaman tam 3 saat eski tarihi veriyor.
( Ancak üstadım site üyelik istiyor :S )
Ek Olarak: Özelden size inceleme accountunun şifresini vereyim oradan bakın olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu sorunla karşılaşacak olan arkadaş, dilerim sonuna kadar okursun ve bu yazdığıma denk gelirsin. Sorunu çözdüm, çözüm olarak;
cPanel içinde PHP Configuration Editor altında Advanced Mode deyip, orada date.timezone olan kısım UTC gözüküyor, oraya Europe/Istanbul yapınca düzeldi. Dilerim işinize yarar, 2 gündür bununla uğraşıyordum.
1 kişi bu mesajı beğendi.