Güzel olmuş tebrik ederim. Birkaç yer kafama takıldı. Üyelik sistemi pek kullanılmıyor açıkçası. Ayrıca film odaklı aramalar yapıldığı için (örneğin, abc 2014 türkçe dublaj izle v.s.) arama kutusu abartı duruyor. Opsiyonel olarak aç/kapat şeklinde panel sunulabilirse kalabilir. IMDB bilgisi ve izlenme sayılarını özellikle merak ederim. Ve filmlerde yorum varsa hiç kaçırmam önce yorumları okurum. Bu kısa istatistikleri ana sayfandan vermeye çalışırsan daha dolu görünecektir. Bunlar birer eksiklik değil tabiki ama geliştirilmeye açık bir tasarım olduğu için yazıyorum. Karar senin.
Site her film sitesi gibi klasik ise kullanılmıyor tabi haklısınız ama müşteriler genelde garipsiyor üyelik ile ilgili bir takım şeyleri göremeyince o yüzden eklemek zorunda kaldığımı hissediyorum.Arama kutusu ise özellikle büyük yapıldıki sitenin takipçilerinin işini kolaylaştırmak amaçlı ve 2 saat arama kutusunu bulmakta zorlanılmasın istedim. Aç kapat fikri iyi olabilir alan açısındanda tasarruf edebilirim. IMDB,izlenme sayıları, gibi özellikler zaten single.php(iç sayfada) bulunmakta yorum kısımlarını özellikle iç sayfada büyük, anlaşılır ve şık bir tasarım yapmaya çalıştım.Anasayfadan verme fikri ise farklı bir görüş site sahibi sitesinde daha çok gezilmesini ister ve film ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar filme tıklayarak 1 sonraki sayfaya yönlendirilip oradan bilgi alır.
Bu güzel yorumun için teşekkür ederim.
Oldukça güzel duruyor. Aslında bunu WordPress'e entegre edip satışa sunmak en iyi fikir olsa gerek. :)
1.Amacım oydu fakat araya zaman girince ve aksaklıklar çıkınca biraz rafa kalktı
PSD Dağıtmayı düşünüyor musunuz hocam?
PSD dosyasını harddiskimden kurtarabilirsem değişik planlarla karşınıza çıkabilir.
guzel ve sade bir tasarım olmus. ben begendim
Teşekkürler.