-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar.Geçen gün bir arkadaşıma tasarladığım logoyu sizlerin değerli yorumlarını almak için burada paylaşmayı uygun gördüm.
Ayrıca size birkaç sorum olacak.
•Logoya ekleme yapılmalı mı?(icon,maskot vb..)
•Renkleri değişmeli mi?Değişmeli ise hangi renkler kullanılmalı?
•Ve tasarım olarak farklı şekilde nasıl tasarlanabilirdi?
Bu sorulara vereceğiniz cevaplar ile farklı farklı fikirler edinmiş ve kendimi geliştirme fırsatı yakalamış olurum.
Şimdiden yorumlarını esirgemeyen değerli arkadaşlara teşekkürler.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
webeden
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Logo iyi biraz piksel sorunu giderilmeli
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Ğ kullanmadığınız için bence hemen değiştirmelisiniz. Font fena değil. Lahmacun Fırını yazısının altında ki bordo şeridi kaldırıp bordo ve bold bir fontla yazarsanız çok daha şık olacaktır. Belki arkada bir vektör taşfırın olabilirdi. Tabi bunlar benim yorumum. Taktir sizindir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Neden hocam böyle birşey dediniz :D
Ek Olarak:
--
Ek Olarak:
EnderGrafik adlı üyeden alıntı
Ğ kullanmadığınız için bence hemen değiştirmelisiniz. Font fena değil. Lahmacun Fırını yazısının altında ki bordo şeridi kaldırıp bordo ve bold bir fontla yazarsanız çok daha şık olacaktır. Belki arkada bir vektör taşfırın olabilirdi. Tabi bunlar benim yorumum. Taktir sizindir...
Hocam çok değerli yorumlarınız için teşekkürler.Bu logo için sayenizde farklı tasarımlar canlandı kafamda.Dediğiniz şekilde yapıp logoyu yenileyeceğim birazdan.
ataworms
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
3d Generalist
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Font güzelmiş "ğ" olacak orayı düzeltin... Renklere takıldım Lahmacun fırını ve bu renkler alakasız geldi... Elinize sağlık fontun ismini söyler misiniz ?
metin2117@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bana paintten logo yapmayın diyorsunuz ve her konumu baltalıyorsunuz "webeden" adlı kullanıcıyadır lafım.Ama geçen zamanlarda bana bu logoları photoshop ile yapıyorum diyerek 3 gün boyunca bana zorla satmaya kalktınız.Bir ton laf ettiniz.Logolarınıza bakıp laf atmadan önce 2 sefer düşünün derim.
Ek Olarak:
Evet hocam "g" harfini "ğ" harfi ile değiştirdim ve sloganın arkasındaki şeridi kaldırıp sloganın fontunu bold olacak şekilde yazdım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Şuna bir açıklık getirmek gerekir ki logo denilen meret aslında Photoshopta değil Illustrator'de yapılır. Eğer tam verim sağlamak istiyorsanız Illustrator'den şaşmayın derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şuna bir açıklık getirmek gerekir ki logo denilen meret aslında Photoshopta değil Illustrator'de yapılır. Eğer tam verim sağlamak istiyorsanız Illustrator'den şaşmayın derim
Aynen hocam.Birçok tanıdığım arkadaşım da aynen bunları söylemişti zamanında. :D