Aslında bakacak olursak konunun açılış amacı ve konuyu açan arkadaşın forum, blog, vb. bakış açısı çok değişik.

Gelin şöyle bakalım. Siz WMA yada diğer bir webmaster forum veya bloğuna üye olurken direk olarak para kazanmak için mi yada para kazanma amacı ile mi üye oluyorsunuz?

Öncelikle blog ve forum ne demek? Onu birlikte bir açıklığa kavuşturalım. Bu iki platform kullanıcıların bilgi alışveriş yaptığı, makalelerini yayınladığı, dostluklar kurduğu, yeri geldiğinde ticaret yaptığı, vb alanların internette ki yapılanmış halidir.

Burada takılıp tabiriniz ile dile getiriyorum proje çıkartıp köşeyi dönememe gibi bir durumunuz varsa açık olacak olursak eğer kusura bakmayın sizin vizyonunuza bağlıdır. Çünkü kimse burada size iş önerisi, kazanç önerisi yapmıyor. Aramızda acemiden profesyonele, kalfadan ustaya, kazanandan kazanamayana kadar bir çok arkadaşımız bulunuyor.

Burada ki bilgi paylaşımından kazanç elde edeceğiniz proje sağlamak istiyorsanız eğer daha önce de dile getirdiğim gibi bu tamamen sizin vizyonunuz ile alakalıdır.

Burada bence sizin yapmanız gereken kendinize olan bu özgüveni @Bilge Adam adlı arkadaşımızın bahsettiği gibi WMA kütüphanesi ile birleştirerek kullanmak. Kimse sizi elleri ile beslemez. Alıp kullanmak sizin çabanıza bağladır.

Atakan kardeşimin de yazdıklarına aynen katıldığımı söyleyebilirim.

Ek olarak; mesajınıza dayanarak söylüyorum ki eğer bu tür platform ve ortamlarda takılmak istemiyorsanız bize bildirmeniz yeterli olacaktır.

Projelerinizde başarılar ve iyi forumlar dilerim.