Furkan Akman adlı üyeden alıntı

xFeyz arkadaşımızın dediği herşeye katılıyorum.Ayrıca ben MyBB Destek forumlarının çöplüğe döndüğüne inanmıyorum.Zamanında çok yardım aldım bu yardımı edenlerden biride bana "xFeyz" arkadaş bizzat benim sorunumla ilgilendi ve herşeyi yaptı.Siz şimdi diyorsunuz ki ben yeni bir MyBB Destek forumu açacağım tamam açın bizde görelim.Ama peki siz hangi programlama dillerini biliyorsunuz ? Peki bu işlerde uzman mısınız ? Siz uzman olsanız bile tek kişi ile yürüyecek iş değil bunlar.Herşeyden önce adamları çalışmıyor diyorsunuz bu kadar eklentiyi ve temaları hangi ekip çevirdi ? Siz bunları yapabilecek misiniz ? Herşeyden önce onlarda insan sen onların yerine koy kendini çok önemli işlerin olsa özel hayatında bir ay foruma giremesen seninde böyle arkandan konuşsalar ne yapıcaksın merak ediyorum.Çok itici şekilde yaklaşmıssınız diğer forum sitelerine , herşeyden önce nazik konuşmayı öğrenin.Ama unutma yapacağınız çevirilerde eğer çalıntı olursa başka destek forumlarının yaptığı olursa tepenize binerler.

Hadi selametler , başarılar.

Niye kafana taktın sen bu olayı bu kadar canım ? Biliyor veya bilmiyor adam heveslenmiş açıyor? destek olacağına yaptığına bak ve konuyu saptırmışsın.