-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar Merhaba
175 liram ve hostingim var
Nasıl Bir Projede Kullanabilirim.
Hostingim Aşağıdadır.
http://www.isimtescil.net/hosting/paketi/standart-windows-hosting.aspx
En verimli nasıl bir projede kullanabilirim
Bi ortaklada girilebilir.ilgilenen olursa eğer
Film, dizi, yabancı dizi buna benze projeler tutmuyor artık.
alternatif olarak yapılabilecek projelere ihtiyacım var.
yorumlarınızı bekliyorum.
iyi forumlar.
xiaomiturkiye.org
Xiaomi Türkiye Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Hocam yerinde olsam 25 lira daha koyarım amino asit ve whey protein alırım :)
Şaka bir yana da fazla birşey de kullanacağınızı zannetmiyorum. Bence fazla açılmayın derim, çünkü bizler açıldıkça boğuluyoruz.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tıp Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Benim domainini aldığım fakat param olmadığı için başlayamadığım bir proje var. Ortak olabiliriz isterseniz. PM atın görüşelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Ne yazıkki bu parayla pek bişey yapılmaz. Domain almak, host alma, ve tema almak projeyse evet bu parayla bunları yapabilirsin. Sonrasında konu ekler hitini beklersin.
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
arkadaşım dizi film bilmem ne tutumuyor demişsin, e teknolojisidir, sağlığıdır oda tutmayacak senin gözünde. yani anlayacağın oturup çalışmadan emek vermeden, hiçbiri tutumaz. benim tavsiyem oturup çalışman.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Olumsuz eleştiriler hat safhada, bu olağan ama hiçbir şey yapılamaz diye de bir şey yok bana göre.
Madem elindeki miktar bu kadar, sen de düz mantıkla düşünerek hareket edersin.Azim ve çaba oldukça da başarıya ulaşamama gibi bir durumun yok bence.
İlgi ve alakaların ile ilgili bir blog kur. Her gün düzenli şekilde kaliteli 4 5 makale gir.
(Bu blog genel blog dahi olabilir.)
Host var, git 175 TL'nin maksimum 25 TL'si ile güzel bir domain oluştur kafanda ve al.
Eğer istersen de ücretli bir tema satın al. Themefores'ten bakmanı tavsiye ederim.
Blogu makale ile donatmaya devam ettikçe geri kalan paranı ya reklam amaçlı kullan ya da makale satın al. Sitende kaliteli içerik olsun. Blogu güzel ilerletirsen zamanı gelince reklam almaya başlar, kazanç bile sağlarsın.
Bu tür bi' ilerleyiş için 175 TL fazla bile diyebilirim.
Kolay gelsin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Proje için uygun bütçe değil, Fakat bu seni soğutmasın blog açabilirsin adsense yönelik yada günümüzde 2 TL domain satan insanlar var 5 adet domain al 10 TL yapar Hosting işinide geri kalan 165 TL ilede 75 80 yıllık reseller var ondan al 85 TL de cebine kalsın bu 5 domain 1 kadın 2 moda 3 sağlık 4 borsa tarzı 5 haber gibi adsense kazancı sağlam olan siteler tarzı domainler al belki 2 ayda kazanç sağlayamazsın ama işini dürüst yaptığın taktirde 2 ay sonra aylık 500 600 1000 gibi kazanç sağlamaya başlarsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önemli olan para değil emin ol.
1 ay önce açtığım sitem :
Domain 2 TL :)
Hosting Aylık 5 TL (Çok daha ucuza da var)
Tema Wordpress klasik twenty twelve teması
Logo : AAA Logo ile basit bir logo
Şu an günlük kazancım bu siteden 4 - 8 lira arasında değişiyor.Günlük max 15 dk ilgileniyorum.Önemli olan düşünmek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cagman adlı üyeden alıntı
175 lira ile proje ?? iyiymiş valla o kadar düşük fiyatla bir proje yapabilirsen bana da haber ver 1 ay telefon faturası ödemeyip seninle proje yaparız ne olacak .
dostum 175 tl ve host var diyorsun sen uykudan yeni mi uyandın 200 tl ye nasıl bir proje arıyorsun boyama kitabı ve sokak boyacılığı bile daha pahalı .
-----------------
Sen git bi güzel kahvaltı yap o parayla boşver projeyi. birde 20 tl ayır kendine evin yolunu bulamazsan yol parası yaparsık taksi için.
Hocam iyimisin detay verdim mi nasıl bi proje olacağına dair
belki ben film sitesi açıcam 50 liraya ben sadece fikir sordum eleştiri yada dalga geç demedim yardımcı olmuyucaksanız amenna dalga geçmenin yeri ve zamanı değil tesekkür ederim
xiaomiturkiye.org
Xiaomi Türkiye Uzmanı