Fikiriscisi adlı üyeden alıntı
flat ve gradient olayı biraz kafa karıştırmış. Düz renkleri kullandığına göre genelde o resmin üzerine gelince çıkan title kısmını ve sağ en alt köşede ki eposta da değişikliğe gitmelisin bence.
Bunun dışında footerda sağ tarafta gride uyup solda bozman kötü bir görünüm sağlamış.
Fena değil gibi her denemede üzerine bir tahta daha koyuyorsun tebrikler :)
Evet, dediğinizi düşününce hak verdim. O kısmı hallediyorum. Grid sistemini ilk defa kullandım ve 960 seçerek yanlış bir tercih yapmışım. Baştan şekillendirip 1020ye göre uyarlayabilirim sanırım. Teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, tasarımları iyileştirmeye gayret gösteriyorum :)
Grapixa adlı üyeden alıntı
Gayet güzel bir çalışma, elinize sağlık. Birkaç yapıcı eleştirim olacak sadece.
Blog post alanlarının arkaplan rengi, site genel arkaplan rengi içinde kontrast oluşturmadığından boğulmuş. Örneğin #e6e7e7 kullandığınız yerlerde, bunun yerine yerine #ffffff kullanırsanız kontrast oluşacak ve bu alanlar açığa çıkacaktır. Sağ sütundaki arka planlar da aynı şekilde.
Blog post başlık ve alt kenar çizgisini, içerik yazısı genişliğiyle orantılarsanız ve yazıları sola dayarsanız hem daha hoş görünecek, hem de daha uzun bir başlık girildiğinde oluşacak sıkıntıyı önleyecektir.
Bir de sağ sütun ve sol içerik bölümü arasındaki genişlik biraz fazla olmuş.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Mesafe düzensizliği, yanlış grid sistemini seçtiğimden kaynaklanıyor. Widget kısmına opacity değeri uyguladım, aynı sistemi title kısmına da yaparsam ve bunun ayarlarını admin panele kodlatırsam kullanıcı isteğine göre ayarlayabilir diye düşünüyorum. Tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim :)