netbozum
tr.link

TrendDizi Yükleme Sorunu

6 Mesajlar 886 Okunma
acebozum
tr.link

demirr demirr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 8 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar, FTP'den gereksiz dosyaları silerken yanlışlıkla WordPress ve Temaları silmişim ki yedeği varmış rahatladım. Şimdi Tema'yı yüklersen aşağıda ki gibi bir hata alıyorum. Dosya'yı ikili mod ile de yüklemeyi denedim olmuyor. Tema lisanslıdır.

The file /home/ (ftp kullanıcı adı) /public_html/wp-content/themes/trenddizi/functions.php is corrupted. Ensure that you use binary mode when transferring files with FTP and disable the 'TAR smart cr/lf feature' if using WinZIP

googleasistan
reklam

BatuhanUyar BatuhanUyar Copyright Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PHP
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 587
  • Beğeniler 11 / 112
  • Ticaret 2, (%100)
Scripti aldığınız yer ile iletişime geçin bence :)

• Üyelik 28.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 8 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

BatuhanUyar adlı üyeden alıntı

Scripti aldığınız yer ile iletişime geçin bence :)

İletişime geçtim fakat, destek paketim olmadığı için yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Buradan Trend WP arkadaşlara sesleniyorum, sattığınız tema'lara bile destek ücreti istiyormuşsunuz ya daha ne diyeyim. Trend WP'den tema alınmayacağını böylelik ile anlamış olduk.

• Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PHP
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 587
  • Beğeniler 11 / 112
  • Ticaret 2, (%100)

demirr adlı üyeden alıntı

İletişime geçtim fakat, destek paketim olmadığı için yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Buradan Trend WP arkadaşlara sesleniyorum, sattığınız tema'lara bile destek ücreti istiyormuşsunuz ya daha ne diyeyim. Trend WP'den tema alınmayacağını böylelik ile anlamış olduk.

iframe virüsü (başka bir adı daha vardı) bulaşmış sanırım. Makinanızı formatlayıp, ftp şifrelerini değiştirmelisiniz. Hemen ardından kod'un bulaştığı tüm sayfaları açıp temizlemelisiniz. .js uzantılı dosyalara dikkat edin. Genel de oraya bulaşıyor. Oradan php, htm, html uzantılı sayfalarınıza gidiyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 28.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 8 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

BatuhanUyar adlı üyeden alıntı

iframe virüsü (başka bir adı daha vardı) bulaşmış sanırım. Makinanızı formatlayıp, ftp şifrelerini değiştirmelisiniz. Hemen ardından kod'un bulaştığı tüm sayfaları açıp temizlemelisiniz. .js uzantılı dosyalara dikkat edin. Genel de oraya bulaşıyor. Oradan php, htm, html uzantılı sayfalarınıza gidiyor.

Virüs bulaşacağını sanmıyorum. Eğer format, sunucudan kastınız ise sadece hosting'den hizmet alıyorum. Böyle bir imkanları var mıdır?

• Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PHP
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 587
  • Beğeniler 11 / 112
  • Ticaret 2, (%100)

demirr adlı üyeden alıntı

Virüs bulaşacağını sanmıyorum. Eğer format, sunucudan kastınız ise sadece hosting'den hizmet alıyorum. Böyle bir imkanları var mıdır?

Host sağlayıcınız ile konuşun onlar gerekli cevapları vereceklerdir

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al