KraL41 adlı üyeden alıntı

Konu sahibi arkadaş, Adam 2000-2500 TL kazanç'ım var demiş, para değil demişsiniz.

Düşünün, bir siteyi 6 ay da adam ettiniz, Normal de de zaten çalışan ( boş olmayan ) bir adamsınız. Aylık 1500 TL geliriniz + 2000 TL geliriniz var, Eder: 3.500 TL.

Sizce az bir ek gelir mi ?

Amacınız forum'u kötülemek, bir işe yaramadığını söylemekse; Siz burayı sohbet formu olarak görmüş ve kayıt olmuşsunuz demektir. Kimse kimseye, pastanın şurasını da sen al demez, Sen orayı görecek ve orasını alacaksın.

Mesela benim 40 tane hepsi keyword projelerim var, ama işlerimden dolayı sadece 2 tanesi aktif. Ve o ikitanesinin bana aylık getirisin, makaleler, Sosyal medya çalışmalarını çıktıktan sonra, kalan tutarı: 2200-2750 Arası.

ALLAH'a şükür çalışıyoruz, 2.100 TL de maaşımız var, Eder aylik gelir: 4.500 Ortalama.

Unutmayın, damlaya damlaya göl olur. Bugün 2.000 TL yarın 20.000 TL.

Sabır ve başarma isteği.

Saygılarımla.

amacım formu kötülemek olsa emin ol çekinmeden yapardım.Burada eskiye göre formdaki hareketliliğe dikkat çekmek istedim. Dediğim gibi 2500 tl fln bunlar para değil.Bunlar ortalama projeler.Ben webrazzi ye konu olacak seviyede (yoktur demiyorum) başarı seviyesi olmalı.Ya birisi çıkıpta ben internette proje tutturdum projem sağlam diyipde 3 bin kazanıyorsa elbet gülerim yani.Demek ki başarı yok yada beklendin budur derim.Benim söz ettiğim bu tarz seviyede projeler