Her insan nereden kazanç sağladıgını söylemez, herkes tarafından bilinen zırvalıkları anlatıp dururlar.
Real hayatınızla, İnternet hayatınız da kazandığınız parayı asla karıştırmamamız gerekiyor. Ben Domain ticâretiyle ugraşıyorum. Kazanıyorum, diyebilirim. Ama internet her zaman kazandırmaz. Teknoloji çok gelişiyor yarin birşeylere dokunmayarak " zihine yerleştirilen bir chip ile " düşünerek herşeyi yapabilen bir sistem dahi gelebilir. Bu yüzden interneti her zaman arka planda tutmanız lazım ve ek gelir olarak düşünmemiz lazım. Her zaman real hayatımızda tutunabilecegimiz bir iş olması lazım, eger bir işe yönelecekseniz veya fikir, ptoje istiyorsanız piyasa artık internet üzerinden berbat bir şekilde bitiyor. Eger illa bir fikire veya projeye yönelecekseniz rekabeti çok az ama çok kazandıran işlere girin. İnternet üzerinden bilet satışı gibi, ama Real yaşantınız da birazda paranız varsa Giyim alanına yönelmeniz gerekir bunlar hayatımız boyunca asla bitmeyecek meslekler. Her zaman kaliteli iş yaparsanız, her zaman ekmek yersiniz.