KraL41 adlı üyeden alıntı

Bknz: https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=sosyal+medya

Bu kelimenin hiti hakkın da bilginiz var mı acaba ? Uzantının ne önemi var, görsellik ve içerik işe yararsa gerisi teferruat.

Örnekler çoğaltılabilir: https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=veteriner

Konuda ki soruya gelecek olursak;

Blogger gibi, tasarımları seçilebilen bir blog oluşturun, ziyaretçi subdomain açabilsin. Bu şekilde güzel değerlendirilebilir.


söylediklrinizde haklısınız ama benim söylediğim şeyler düşüncelerimdeki kıyas yani mukayeseye dayalıdır. Seo anlamında savınızın gerçekleşmesi için ciddi anlamda bir yatırım gerekir. Mesela doğan gurubu, çalık gurubu vs. senisevmesemdeolur. cn domaini alsa ve seni seviyorum kelimesinde yada hedeflediği çok absürt bir kelimede ilk sıralarda gelir. Pr8 olan hurriyet.com.tr üzerinden bir link vermesi yeterlidir. Link vermese dahi kendi kanalında yayınlayacağı koalay.com gibi abuk subuk bir domain ile kasko sigorta kelimesinde çıkıp tüm sigorta şirketlerinin önüne geçebilir. Ama şimdi burada kıyas yaptığımda kendi kulvarında güzel bir domain olabilir ama bazı domainler vardır ki kelime domainle birebir olduğu halde ve uzantısı com veya net gibi otorite domain olduğu halde ilk 8 sayfada bile bulunmayabilir. Amacına uygun bir seo çalışması ve yatırımı ile tabiki domain sizin değiniz gibi başarılı olabilir. Ama buradaki konuda maalesef olmaz. Sırf bişeyler yazmış olmak için yazmış değilim. Amacım bu kardeşimin domainini eleştirmek yada hafife almak değildir. Allah başarı nasip etsin, gönlünüze göre muradınızı versin.