-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhabalar,
Arkadaşlar bir ön yargıyı kırmak için yazıyorum çünkü herkes İsimtescil'den host aldığımı duyunca o iyi değildir neden aldın diyor?
Ben size söylemeliyim ki çok memnunun uptime değerli çok çok yüksek host son derece hızlı destek 7/24 ve ilgili eskisini bilmiyorum ama sanırım eskiden kötüymüş şimdi ise bence birşeyin eski zamanı için kötülemeye gerek yok iyi hizmet sunuyorlar ve iyi destek veriyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
daha 2 hafta oldu aldığım hosta bin pişman oldum.hala ftp programları ile bağlanamıyorum hosta.cpanelden saatlerce dosya aktarımı yapıyorum.Halada çözemediler.Bunun dışın da bir sürü ufak sorun yaşadım.
isimtescili host olarak kesinlikle önermem.
www.ustaderslik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
org domainler mause pad hediyeli diye yazmışlar 20 gün oldu mause pad gelicek büyük bir firmada böyle yalanlar olması iç açıcı değil mause pad için demiyorum bunu ama ortaya birşey koyuyorsanız ufak veya büyük bunu yapmak zorundalar diye düşünüyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
veyakup
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Telefonla onaylama sistemi falan hoşuma gitti. Hostingi nasıldır bilmem ama geçen gün 2 tane domain aldım aldıktan 10 dakika sonra telefonla aradılar yardımcı olabileceğimiz bir konu var mı? bize istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz diye. Müşterileriyle ilgili gibi gözüküyorlar bayağı
Diyalog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Medya Editörü
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Tecrubelerime dayanarak soyluyorum artik o firmayla isim olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Bu üzücü deneyimlerinizi elbette geçiremem ben tam da bu dedikleriniz için konu açmıştım şimdi nedense ben memnunum, rahat ettim inanın.