Merhabalar,

İlerlemek ve büyümek hepimizin isteği çoğumuzun burada online olmasının nedeni web sitesini geliştirmek ancak başka birşey daha var ki o şey bir de diğer arkadaşlara destek vermek, bu forumdaki arkadaşlarımdan çok büyük destek aldım zaten forumculuğun amacı bu.

Bunun dışında belirtmeliyim ki büyük projeler, işler ya da bir işin yükselmesi ve büyümesinin altında birbirlerine destek veren bir grup insan görürsünüz.

Benim aklımdaki iş birbirimizi geliştireceğimiz, büyüteceğimiz bir iş. Yalnızca Wmaracı üyelerinin web adresleri için geçerli olması gerektiğini düşünüyorum.

Bir web sitesi açmayı düşünüyorum Wmaracındaki arkadaşlarımla beraber üyelik sistemiyle toplanıp birbirimizin taleplerine, isteklerine yardımcı olacağız sitelerimizi yükselteceğiz ve bundan burası dışında kimsenin haberi olmayacak ayrıca hepimiz için bu sistemde reklam alacağım bir Bumerang sistemi gibi hepimizin sitelerine eşit dağıtacağım yani eşitlikçi bir sistem olacak aynı zamanda bu konuda ne dersiniz ben daha düşünüyorum fikirler ekleyebilirim. Sizin fikirlerinizi de bekliyorum lütfen ön yargılı olmadan yazınız çünkü bu işteki tek amaç birbirimizi biz olduğumuz için yükseltmek, geliştirmek.

Saygılarımla