-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Vk'ya videolarımı yükleme işlemi sonrası; Video dosyası başarıyla yüklendi ve şu anda işleniyor. Genellikle işlenme bir kaç dakikadan bir saate kadar sürer.
ibaresi geliyor ekrana. Saatlerdir tık yok. dizinin 1 bölümü kayboldu bu şekilde; ben nasıl olsa kendi yapıyor diye sekmeyi kapadım ancak üstünden bir gece geçti bölüm hakkı rahmetine kavuştu. Şuan yüklediğim 3 bölümde de aynı ibare mevcut kaybetmek istemediğimden sekmeler duruyor. Belirli bir problem mi var acaba?
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Sekmeni kapatsan bile sistem kendisi devam eder. Telif hakkı yüzünden işleme girmiyo olabilir. Ama bu çok düşük ihtimal. Çünkü vk upload zamanı telife bakmaz her türlü video upload edilir. Daha sonra şikayet ve benzeri işler olursa videonu siler. Belkide sistemde hata var, yada video dosyası bozuk olabilir convert etmeyebilir vk.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tural Abiyev adlı üyeden alıntı
Sekmeni kapatsan bile sistem kendisi devam eder. Telif hakkı yüzünden işleme girmiyo olabilir. Ama bu çok düşük ihtimal. Çünkü vk upload zamanı telife bakmaz her türlü video upload edilir. Daha sonra şikayet ve benzeri işler olursa videonu siler. Belkide sistemde hata var, yada video dosyası bozuk olabilir convert etmeyebilir vk.
hocam bende deidğiniz gibi kendi işler diye düşünüyorum ama önceki eklediğim 12 bölüm sıkıntısız iken sonradan ne değişmiş olabilir ki?
Ek Olarak: oh yahu, tüm videolar aynanda yüklendi. şuanda.
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.