Atakan adlı üyeden alıntı

Mesela Ekşi Sözlük'ün Facebook'tan önce kurulduğunu biliyor musunuz? 1999 yılında kuruldu. Facebook ise 2004. Vikipedi'den daha fazla bilgiye erişebilirsiniz.

Ekşi Sözlük şuanda zaten fazlasıyla popüler ve gelişmiş bir site. Bazı sözlüklerdeki gibi her kaydolanı yazar yapmıyorlar. Bazen aylar, bazen yıllar sürer yazar olmanız. Böyle yaptıkları için içeride çok sağlam başlıklar ve yazarlar var zaten. Memnunum şahsen.

Sizde söylüyorsunuz işte Facebook'tan bile daha eski Vikipedi'den bile daha fazla içeriğe sahip diye siz söylüyorsunuz bence hak ettiği olması gereken yerde değil nedeni de ben olmayacağıma göre yönetimi daha bir ikol olmalı Türkiye'de yurtdışında bile adı geçtiğinde Türkiye bilinmeli veya Türkiye'nin adı geçtiğinde o da akla gelmeli zira dediğiniz gibi büyük bir girişim ve büyük birikimi mevcut.

Eğer böyle olursa Türkiye'de internete verilen değer ve internet kalitesi web kalitesi artacaktır.

Ek Olarak:

introducial adlı üyeden alıntı

Her gün online olma ile ilgili bir şey diyemeyeceğim, çünkü üye olup 10 entry'yi girdikten 6 ay falan sonra onaylandı galiba üyeliğim. Arada hiç giriş yapmadım.

Ayrıca Ekşi'nin yeni yazara ihtiyacı yok. Ortam yeterince şen ve istedikleri parayı her türlü kazanırlar.

Bende onu diyorum sanırım tek dertleri para o halde.