Neye göre "hak ettiği olması gereken yerde değil" diyorsunuz? Şuanda öyle bir yerde ki... Bence Ekşi Sözlük'le ilgili daha fazla araştırma yapmalı ve bilgi sahibi olmalısınız. Ekşi Sözlük'ün şuanda konumunu özetlemek için şunu söyleyeyim:
Sözlük içerisinde bir yazarın siz ya da markanızla ilgili birşey yazması sonucunda vezir de olabilir rezil de olabilirsiniz. Bu kadar söylüyorum, özetlemiş olurum sanırım :)
Hayırlı günler.
Sözlük içerisinde bir yazarın siz ya da markanızla ilgili birşey yazması sonucunda vezir de olabilir rezil de olabilirsiniz. Bu kadar söylüyorum, özetlemiş olurum sanırım :)
Hayırlı günler.
Bunu biliyorum ancak buna rağmen sizce daha bir iyi olmamalı mı mesela Ekşi için şapka basılabilir, dağıtılır bu tarz çalışmalar neden şapka dedim bunu bir örnek verdim bunun amacı idol,ikon tarz haline getirmek topluma daha bir işleyen tarzdan bahsediyorum zira dediğim gibi Türkiye'nin önemli girişimlerinden bir tanesi ve bu girişimlerin daha da gelişmesi ve Türkiye denildiğinde bilinmesi Türkiye web girişimleri ekosistemi adına çok önemli.