Herkese Merhaba.
Topluca tartışalım diye bir konu açmak istedim. Bu benim gözüme uzun zamandır çarpıyor sizinle de paylaşmak isterim. Hatta Google bunu fark etmiş ve çalışma başlatmıştı. Ne kadar önüne geçebilir bilmiyorum ama İnternet'i kirletiyorlar.
Google News haberleri topluca görebileceğimiz farklı kaynaklardan alınan bilgileri kapsıyor. Kullandığım bir servis. Sizlerde bilirsiniz biz kendi sitemizi oralara pek kolay kaydettiremeyiz. Çok uğraştırıcı ve çok şartlar arayan bir servis.

Böyle güzel bir servisi insanlar para kazanma hırsıyla, ziyaretçi çekme hırsıyla saçma sapan başlıklarla dolduruyor. Cand Crush ile ilgili haberleri arıyorum bakın neler çıkıyor:

Gördüğünüz gibi adamlar Google'ı spamlıyorlar. Bazen oyun indir çıkıyor ama tabii haberin içi boş. Ama yine Google News işgali.Maalesef yıllardır gördüğümüz kendilerini haber sitesi sanan bir takım kurumlarım oyunu bunlar. Umarım Google bu tarz sitelere gerekli cezayı verir.

İçimi döktüm rahatladım :)

Ek Olarak: Sosyalmedya.co'nun haberi : http://sosyalmedya.co/google-news-spama-karsi-kampanya/