CezaLet adlı üyeden alıntı

Kesinlikle blog açmayın, bilgi paylaşmayın. Bunlardan 50 tane var 10 tanesi piyasaya hakim. Sonuçta Shift delete varken ben bir alet incelemesi için senin sitene girmem 100 binlik bir projen ve çok iyi bir siten ekibin vs olmadıktan sonra.

Yapacaksanız aha şöyle bir şey yapın ki hergün millet sitenizin ismini adres çubuğuna yazarak girmek istesin: http://www.youtube.com/watch?v=OsYKHeCZl8Q&list=UU26buublzO30XpR-KP2TfAw

Teknolojiye atarlanan adam gibi eğlenceli şeyler olmalı.


Çok yanlış düşünüyorsun. Ben bir siteye girdiğimde o Türkiye de en çok ziyaret ediliyor, piyasaya hakim diye girmem. İçeriğine bakarım. Mesela sen o sitelerden daha hızlı olursan neden ziyaretçin gelmesin. Şahsen bir ürün için inceleme izleyecek olsam tüm incelemelere bakarım. Piyasayı böyle deyip kapatmamalısınız. Farklı girişimler olmalı ki rekabet ortamı oluşsun, iyi içerikler ortaya çıksın. Büyük siteler yenilmez diyerek yıllarca tabu oluşturdunuz.

4trestt adlı üyeden alıntı

Farklı bir projeyle ilgileniyorum, bu alan adını satacağım.


Pixel pixel bir tasarım oluşturulup blog açılabilir. Her şey piksel olur alın size farklılık :) Ama zor iştir, zaman ister ve emek ister. O yüzden satınca da pişman olabilirsiniz.