USglm adlı üyeden alıntı

Çok yanlış düşünüyorsun. Ben bir siteye girdiğimde o Türkiye de en çok ziyaret ediliyor, piyasaya hakim diye girmem. İçeriğine bakarım. Mesela sen o sitelerden daha hızlı olursan neden ziyaretçin gelmesin. Şahsen bir ürün için inceleme izleyecek olsam tüm incelemelere bakarım. Piyasayı böyle deyip kapatmamalısınız. Farklı girişimler olmalı ki rekabet ortamı oluşsun, iyi içerikler ortaya çıksın. Büyük siteler yenilmez diyerek yıllarca tabu oluşturdunuz.



Pixel pixel bir tasarım oluşturulup blog açılabilir. Her şey piksel olur alın size farklılık :) Ama zor iştir, zaman ister ve emek ister. O yüzden satınca da pişman olabilirsiniz.


Beni anlamamışsınız malesef. Piyasaya hakim derken en iyi incelemeyi yapan, her şeyi tanıtabilen prof. kişiler var. Eğer çok yatırımınız yoksa girmeyin uğraşmayın sadece yazı yazmakla vakit kaybetmeyin rakibiniz çok olur dedim. Hiç ziyaretçiniz olmaz demedim. Ve hem + hem - bir yorumcu olduğum için çözüm yolunu gösterdim. Bende SDN sitesine girmiyorum bir inceleme için nereye giriyorum: Webtekno teknolojiye atarlanan adama giriyorum. Bana göre SDN'dan daha önde çünkü hem eğlendiriyor hem içini dışını açıyor aletin. Eğer böyle bir şey yaparsa neden olmasın anlamında dedim :)