Var. Ben varım en başta. Web'in üreten kitlesinin arasına katılalı henüz 1 yıl oldu. Ama çok rahat 10-15 bin lira aldım. Sıradan bir üniversite öğrencisiydim ama birgün nette takılırken wm forumlarından birine denk geldim. Hikaye öyle başladı. Ne mi yaptım ? En başta film sitesi açtım daha 1 aylık acemi webmasterken oturdum wordpress nasıl kullanılır bilmeden siteyi açtım ve site kısa zamanda gayet güzel yere geldi ve kazandırdı. Sonra kadın sitesine yöneldim bu ilk başarısız projem oldu. Kadın sitesi hamallıktan başka birşey değil. Uğraştığıma değmeyeceğini anladığımda çok geç değildi. Bundan sonra birkaç türkçe niche açayım dedim olmadı. En son güzel bir sektör buldum şuan yeni başladım bunada. 2-3 ay içinde ingilizce niche sektörüne girmeyi düşünüyorum. Ve işler yolunda giderse forum adminimizinde söylediği gibi reel sektörde ticarete atılıp onu web üzerine taşımayı düşünüyorum.

Kazanmak isteyen kazanıyor yani.

Kimseden size şunu yap demesini beklemeyin. Ya da sizi kazandığına inandırmasını. Ben seni neden inandırayım kardeşim ? Ha bu kadar meraklıysan gel atayım sana wmz yada payoneer hatta banka havalesi görüntüsü ama ne işine yarayacak ? Benim param senin dilinde olsa neye yarar olmasa neye yarar ?

Soru neydi: Buralarda takılıp başarılı olan var mı ?

Var kardeşim var. Yeterki ne istediğini ve neler yapabileceğini bil.