Walkvery adlı üyeden alıntı

Biz hazırcıyız kardeş ondan, biz türklerde sabır,girişimcilik yok ondan:)
Biz türkler üşengeciz, kendi milletimi kötüleme amaçlı demiyorum ama biz böyleyiz dost acı söylermiş. Türkiyede bunu başarabilecek çok webmaster'ımız var. Onların sayesinde olabilirdi ama yok :). Sadece arama motoru ile kalmıcak bunun harita bölümü olmalı grafik bölümü olmalı dil çevirisi olmalı daha bir çok özelliği.:)

Belkide en büyük yanlışımız budur? Yani her şeyi istemek.

Bir işe girişirken tıpkı sizin dediğiniz gibi dil çevirisi, depolama, mail, reklam vs her şeyi olsun isteriz. İşte yanlışta burada zaten. Google ı düşünsenize ilk çıktığından bunların hangisi vardı?

Şöyle düşünün ben bir çiftçiyim. Kahvehane de köylüye de dedim ki, bizim olana söyledim bana şu fidandan bu fidandan şu tohumdan getirecek. Köylüde dedi o kadar işi nasıl yapıcan, yaparım dedim.

Aldım fidanları diktim. Bir fidandaki hastalık diğerine geçti. Onu kurtarayım derken sebzelere bir şey oldu vs... Tarla oldu mokoko :) Düştüm köylünün ağzına... Yarın bu köylü benimle iş yapar mı? Ağzımla kuş tutsam çiftçilik konusunda bana güvenir mi? Lakin adam 3-5 fidan, sebze işi yerine tek bir meyve türü ile bahçesini kursaydı hem daha az uğraşacaktı hemde millet helal olsun adam köyde farklı meyve yetiştirdi diyeceklerdi. Basit ama elle tutulur, gözle görülür bir şey olacaktı...

Örneği düşününce biraz saçma oldu sanki ama silmeye üşendim :) Önceki mesajımda da yazdığım gibi, iyi ki bizlere özgü bir arama motorumuz yok. Şahsen desteklemiyorum.