Merhabalar,

Projeler projeleri açıyor bu hoşumuza da gidiyor, şimdi sizlere Webdeoku'yu tanıtıyorum;

Bir blog, web sitesi açmak istiyorsunuz ilerde rahat reklam alarak para kazanmak istiyorsunuz sitenizin bağımsız gibi olmasını istediğiniz yerden reklam almak, istediğiniz zaman da satmak istiyorsunuz, bunların hepsi bizde serbest oluyor.

Webdeoku.com lie size istediğiniz uzantıda örneğin dergiyi.webdeoku.com gibi bir site açabilirsiniz bizden wordpress yüklememizi, veya daha başka şeyleri talep edebilirsiniz. Blogunuzun ilerleyen sürecinde sizlere reklam vereceğiz, para kazanacaksınız ama en önemlisi size her konuda destek sunacağız ve webdeoku.com uzantılı güzel bir domainde blogunuz ya da siteniz yer alabilecek.

Ayrıca üye site sayımız arttığında Webdeoku.com web adresimizde ortak olarak site içeriklerinizi de resimlerini link olarak paylaşacağız ve direk sitenize yönlendireceğiz.

Hemen Başvuru İçin Tıklayın

Bunları neden yapıyoruz, seviyorum be bu işleri, hizmet vermeyi ülkemde interneti yükseltmeyi girişimler ortaya çıkarmayı entelektüel fikirleri seviyorum vallahi para amacında filan değilim bunu da bilesiniz.

{Bütün Hizmetler Ücretsizdir}