18 Yaşından küçüklerin, her yazıyı gerçek sanan büyüklerin girmesi-çıkması-okuması-inanması YASAKTIR ve TEHLİKELİDİR. ;)
Takip edilesi bir site olmuş ama tavsiyem sitenin başlığından Zaytung huyu yazısını kaldırmanızdan yanadır. Sanki o sitenin popülerliğini kullanmak istercesine başlık olmuş. Favorilere ekledim ara sıra girerim artık. Tebrikler ve başarılar dilerim ;)
Takip edilesi bir site olmuş ama tavsiyem sitenin başlığından Zaytung huyu yazısını kaldırmanızdan yanadır. Sanki o sitenin popülerliğini kullanmak istercesine başlık olmuş. Favorilere ekledim ara sıra girerim artık. Tebrikler ve başarılar dilerim ;)
Tavsiyen doğru. Bu "zaytung huyu" yazısını yazmamın sebebi arkadaş çevremin yaptığım haberleri gerçekten gerçek sanması ve hadi bee demek öyle demesi oldu. Tabi zaytung isimden çok espri haber diye mana da kazandırdı hayatımıza. Espirili haber denilince kimse akıl erdiremiyor ama zaytung canım denilince esprili haber anlıyor insanlar.Gerçek şu ki benim sitem öyle böyle zaytung benzeri haber yapan bir site denerek anılacak. Bunu ben demesem başkaları diyecek. Ayrıca takip ettiğiniz için teşekkürler. unutmadan benim de haberim var dersen haber ekle sayfam var. Belki doğal bir yeteneksinizdir.