-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar wordpress sistemleri için çok harika seçenekler sunan yabancı şirketler var bluehost hostgator gibi. fakat karar veremedim. türk host ile yabancı host arasında gidip geliyorum. yabancı hiç kullanmadığım için hız, kullanım gibi farklılıkları bilmiyorum. yardımcı olabilecek var mı? not: anadil gibi ingilizcem var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ingilizcen varsa düşünmeden hostingte hostgator vps'de digitalocean.com
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Kesinlikle yabancı host. Veya host fiyatına OVH veya digitalocean gibi sunucular.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Vps, Virtual Private Server (Paylaşımlı Özel Sunucu) cümlesinin kısaltmasıdır. Vds ise Virtual Dedicated Server (Paylaşımlı Ayrılmış Sunucu) cümlesinin kısaltmasıdır. Temel olarak her iki sisteminde mantığı fiziksel bir makinenin içerisinde bir çok sanal sunucu çalıştırmaktır. Farklılıkları kaynak yani cpu, ram vb kullanımından doğmaktadır. Vps içerisindeki işletim sistemleri ortak kaynak kullanmaktadır.
Eğer hosting yerine vps kullanırsan sitene giriş hızın artacaktır bunun yanında cloudflare kullanırsan etkisi fazlasıyla kendini göstermekte
Vps en onemli problemi paneldir ücretli ve ücretsiz paneller mevcut ucretli panelde cpanel başı çekmekte ucretsizde zpanel, echp, vespa gibi bir cok panel mevcut
Panelleri kurman için biraz bilgi gerekli bunda ingilizcem yeterli dedigin için kaynak sıkıntısı yaşamazsın ama ben beceremem dersen forumda bir çok arkadaş mevcut
Tavsiyem Tural Abiyev olur şu an tel yazıyorum kusura bakma kısa tutmaya çalıştım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
en iyisi yabancı lokasyon vps dedicated vs. alıyorsun kafan rahat karışanın yok cpu rem bant vs düşünmüyorsun kralsın abi.
aylık 200 tl gibi cüzimiktara müükemmel paketler bulabilirsin türkiyde host fiyatına yabancılar vps veriyorlar. Türkiyede kim ne kadar itelerim derdinde.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...