-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Sorunu söyleyeyim arkadaşlar 1px border veriyoruz. Her border da ortalama width değerimiz 6 px artıyor. Ölçülerimizi ona göre ayarladığımız zaman soruın ortadan kalkıyor.
Örnek;
Untitled Document
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Hizmetleri | Skype: mert50356
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
mert50356 adlı üyeden alıntı
Sorunu söyleyeyim arkadaşlar 1px border veriyoruz. Her border da ortalama width değerimiz 6 px artıyor. Ölçülerimizi ona göre ayarladığımız zaman soruın ortadan kalkıyor.
Örnek;
Untitled Document
oguzhan adlı üyeden alıntı
aralarda çizik derken? borderlardan bahsediyorsunuz sanırım. tablonun olduğu kısımlarda border="1px" yazar onu 0 yapın çerçeve gider
tşk arkadaşlar kayma sorunu düzelti aradaki çizgiyide dediğiniz gibi yaptım ama olmadı neyse bi şekilde halletcem artk
Ek Olarak:
oguzhan adlı üyeden alıntı
aralarda çizik derken? borderlardan bahsediyorsunuz sanırım. tablonun olduğu kısımlarda border="1px" yazar onu 0 yapın çerçeve gider
şey demek istedim butonların arasında hiç çizgi veya boşluk kalmasın birleşik olsun
her zaman eksik yazarım eksiklerimi yanlış sanmanız ve bana cevap vermeniz için
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
psilocybn arkadaşım hangi kursa gidiyorsun bilmiyorum ama çok çok kötü şekilde öğretiyorlar bence.senın bu yaptığın tarz iş 2003 yıllarında yapılıyordu.Artık Css ve Div ile tasarımlar yapılıyor.Sıkıntının çözümü de şu.Sonuncu menünün 200 değerini küçültürsen sorun çözülür.
www.mucahitguner.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
PrestijSolution adlı üyeden alıntı
psilocybn arkadaşım hangi kursa gidiyorsun bilmiyorum ama çok çok kötü şekilde öğretiyorlar bence.senın bu yaptığın tarz iş 2003 yıllarında yapılıyordu.Artık Css ve Div ile tasarımlar yapılıyor.Sıkıntının çözümü de şu.Sonuncu menünün 200 değerini küçültürsen sorun çözülür.
anladım teşekkürler ücretsiz kurs işte ismek gibi birşey soruyorum kod şeklinde öğretmiycekmisiniz diye uzun sürer diyo :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
Arkadaşım ben böyle kurumlara deli oluyorum.Sözde kurs işte. Sana iş yapacak eğitimin yarısını bile vermiyor.Asıl kod yazdırmayı öğretmek daha kolay ve yapması da daha basit.Neyse kolay gelsın.
Not: Size tavsiyem orada bin yıl önceki yöntemleri öğreneceğize bir web tasarım firmasına iş öğrenmek için girin.1 sene de öğrenmiş olursunuz.İlk etapta para beklemeyın tabiki.
www.mucahitguner.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
PrestijSolution adlı üyeden alıntı
Arkadaşım ben böyle kurumlara deli oluyorum.Sözde kurs işte. Sana iş yapacak eğitimin yarısını bile vermiyor.Asıl kod yazdırmayı öğretmek daha kolay ve yapması da daha basit.Neyse kolay gelsın.
Not: Size tavsiyem orada bin yıl önceki yöntemleri öğreneceğize bir web tasarım firmasına iş öğrenmek için girin.1 sene de öğrenmiş olursunuz.İlk etapta para beklemeyın tabiki.
evet teyzemde sizin gibi söylüyor stajyerlik yap öğrenirsin diyor