lostyazilim

Wordpress Dizi Teması - Fikirleriniz

12 Mesajlar 4.799 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

blogger blogger Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** Ş**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 19 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Selamlar,
Yakın zaman içerisinde piyasaya bir wordpress dizi teması çıkarmayı düşünüyorum siyah-sarı bir tema olucak bu uzun süredir çizimleri tamamlamaya çalışıyorum sizinlede tasarımın genel hatlarının göründüğü bir görsel paylaşmak istedim sizce tasarıma neler eklenebilir?

wmaraci
reklam

mertus mertus Graphic Designer Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Graphic Designer
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 199
  • Beğeniler 87 / 41
  • Ticaret 56, (%100)
Üye paneli popüler diziler

msain1536 msain1536 grafikrin.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Graphic Designer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 472
  • Beğeniler 143 / 174
  • Ticaret 4, (%100)
elinize sağlık hocam. şahsi görüşüm, header font boyutları biraz kaba (büyük) geldi. search bar daha da büyük göründü. afiş ebatları, poster boyutunda ve satır başına max 4 afiş gelirse daha iyi olur sanırım. he birde bana kalırsa sidebar olmazsa olmazıdır. en azından right sidebar.

grafikrin.com | Stunning Ideas | Ücretsiz Grafik Tasarım Elementleri

• Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** Ş**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 19 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Yorumlar için teşekkürler, üstüne popüler dizilerle alakalı gelecek kısmı biraz daha dar tutup sidebar eklemeyı düşünüyorum. Yorumları dikkate alıcam

wmaraci
wmaraci

SzgnMtluca SzgnMtluca Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 17 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Özel Dizi Sayfaları

• Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** Ş**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 19 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Son halini ekledim güncellemelere devam ediyorum

lmontube lmontube Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / K
  • Meslek özel
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad J** H**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 4 / 15
  • Ticaret 1, (%0)
Birkere Sadece Yabanci Diziye Takilmissiniz ...Hicbir dizi Temasinda Asya Kore Dizileri olayi yok...Varsa yoksa yabanci dizi böyle olunca haliyle temalar ve scpritler hep birbirinin aynisi oluyor...insanlar artik dizi yada film scpritlerinde farkli birseyler görmek istiyor...google yabanci dizi yaz hepsi birbirinin ayni tasarim ayni görsellik v.s Bende Dizi ve Film isiyle ugrasiyorum geleneksel dizi scpritlerinden artik Gina geldi diyebilirim...son olarak bir video scpritini dizi scpriti yapmaya karar kildim ...biraz degisiklik olsun dedim felan ...Tasarim hemen hemen diger tema yada scpritlerle ayni...üste yabanci dizi yaninda dizi takvimi son eklenenler populer diziler felan :) tabiki bu benim fikrim ...basarilar dilerim umarim istediginiz sonucu alirsiniz...bence asya dizileri olayini es gecme ..iyi calismalar dilerim

hatta sitemin ismi yabancidiziizle1.org tu bunu bile degistim alakasiz bir isim koydum :)

• Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** Ş**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 19 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

lmontube adlı üyeden alıntı

Birkere Sadece Yabanci Diziye Takilmissiniz ...Hicbir dizi Temasinda Asya Kore Dizileri olayi yok...Varsa yoksa yabanci dizi böyle olunca haliyle temalar ve scpritler hep birbirinin aynisi oluyor...insanlar artik dizi yada film scpritlerinde farkli birseyler görmek istiyor...google yabanci dizi yaz hepsi birbirinin ayni tasarim ayni görsellik v.s Bende Dizi ve Film isiyle ugrasiyorum geleneksel dizi scpritlerinden artik Gina geldi diyebilirim...son olarak bir video scpritini dizi scpriti yapmaya karar kildim ...biraz degisiklik olsun dedim felan ...Tasarim hemen hemen diger tema yada scpritlerle ayni...üste yabanci dizi yaninda dizi takvimi son eklenenler populer diziler felan :) tabiki bu benim fikrim ...basarilar dilerim umarim istediginiz sonucu alirsiniz...bence asya dizileri olayini es gecme ..iyi calismalar dilerim

hatta sitemin ismi yabancidiziizle1.org tu bunu bile degistim alakasiz bir isim koydum :)

Teşekkürler yorum için farklı birşeyler koymaya çalışıcam

SzgnMtluca SzgnMtluca Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 17 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Son Eklenen Popüler Diziler Kısmı yerine Son Eklenen Diziler Yapıp Alt kısmı'da son eklenen diziler ekleyip dizi sayfalarına yönlendirebilirsin. Ama Dizi Sayfası Yap Sen :)

Grapixa Grapixa Piksel Terbiyecisi Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 71 / 48
  • Ticaret 4, (%100)
Türkiye'deki tasarımcılar maalesef trendleri geriden takip ediyor ve geliştirmiyor. Örneğin dizi sitelerinin siyah renkli olması değişmez bir kanun mudur? Bence asıl tasarımcı, farklılığı cesurca ve ahenkli biçimde ortaya koyabilendir. Sözün özü, emeğine saygım var ama benzeri temalardan internette yüzlerce mevcut. Bence bunu tamamen shift+delete ile silip yepyeni ve hayranlık uyandıracak, benzeri olmayan bir iş çıkarmalısın.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al