bos durup evde duracagina gel bana yardim et...dizi sitem var ve her sey organik yani dizileri botla cekmiyorum...kendim ayarliyorum ve logolari basiyorum ...videolarla ilgilenirken sosyal medyada tanitim yapamiyorum ...bana cok iyi bir yardimci lazim ...Dizi spritlerini begenmedigim icin video scpritini dizi olarak kullanmaya kararverdim....eski domainimde yabancidiziizle1.org tu yanliz kullanmiyorum suan ...simdi ben www.lmontube.com olarak yeniden basladim eger cok becerikli ve vaktin varsa benimle calis ...yakinda siteyi zirveye tasiyacagim kesin cunku hicbir diziyi botla yada herhangi otomatik birseyle eklemiyorum...siteye 3-4 ay sonra reklam aliriz biraz calistiktan sonra ve reklam gelirinin yarisi senin yarisi benim... 3 tane vds ile calisiyorum...sitenin hicbir giderine karismicaksin giderler benden....gelirler ortak olcak....yapcagin sey sosyal medya olayini tanitimlari google yandex arama motorlariyla ilgilenip forumlarda tanitim v.s ve sadece günlük eklenecek dizileri takip edip kendi sistemimizden konulari accaksin ...videolarida ben sitenin logosunu basip koycam...