-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fuuy adlı üyeden alıntı
Ruhu dinlendirecek mi Furkan'ım yoksa hareketlendirecek mi tam olarak bi karar versek :D
Bi ara bende düşünüyordum böyle birşey nasip kısmet diyelim.. Güzel proje inşallah gerçekleşir kardeşim..
Ruhu dinlendirecek türde müziklerde olacak fakat son yazdığım gibi yayın saatine göre formatta değişicek.
Büyükler her zaman doğruyu bilmez ..
Jiber
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Radyo olarak tutabilir ama webmaster radyosu olarak bişey diyemem. Zira "webmasterların dinlediği müzik türü" diye bişey yok. Kimisi zeki müren dinlerken dinlenir, kimisi arabesk rap dinlerken dinlenir, bir başkasıda cem adrian dinlerken.. Bu yüzden webmaster radyosu olarak değilde kurulursa adı sadece "radyo" olur / olması gerekir. (bence)
Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ParkFm'de staj yapmıştım 2 ay canlı yayın :)
Bir zamanlar kendi radyomu kurmuştum meteorfm sonradan kapatmak zorunda kaldım :)
Birçok radyo sitesinde DJ'lik yaptım.
Sam2 profesyonel anlamda kullanabiliyorum ve her türlü konuda yardımcı olabilirim.
DJ adaylarından biride ben olayım bari :)
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Galiba durumu tam anlatamadım;
Güzel bir fikir ancak yayınlanacak şarkılar veya yapılacak programlar telif hakkına sahip değilse wmaracı adı altında bu projeye destek olabiliriz. Diğer türlü malesef wmaracı adı altında yapılmasına izin veremeyiz.
Fikir güzel. Ancak bahsedilen şarkılar telif haklarına sahip şarkılar olacaktır. Sanatçıya çalınan her şarkı için bir ücret ödeyecekmisiniz? Hayır.
O yüzden bu projenin wmaracı adı altında yapılmasına izin veremeyiz. Ancak kendi aranızda yapacaksanız yapabilirsiniz. Onuda başka bir konu açarak konuşursunuz. Bu konuyu kilitliyorum.